Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 

Профил на EDI


EDI Регистриран:08-10-2010 09:45 Последно влизане:10-03-2011 17:05
За мен

пол


рождена дата
06- 11- 1986  - 37 год.


зодия
Скорпион


град


сайт




icq


skype




yahoo


 

Последни коментари

 

EDI Положително
110.03.2011, 05:23
Оценка: 2
2 гласа
Коментар за: Черен лебед - и още нещо...
Аз лично очаквам много от отзи филм, чакам само да падне от предпремиера, че в тази криза 12 лева ми идват в повече. По повод на развихрящата се полемика за торентите и т.н. позволете ми да се обърна към всички: Хора, размърдайте си мързеливите Д-та, стига сте се правили на терикати и идете на кино! Никой не може да ме убеди, че да гледаш филм вкъщи на екран от две педи е по-хубво от това да отидеш в големия салон. Много е вярно, че заради пиратството страда киното. Ако всеки втори вместо да дърпа от нета даде 5 лева за кино (на четвъртъчните промоции, за които поздравявам големите киносалони), нещата щяха да вървят по-добре. Проблем е обаче и затъпяващата нация, която предпочита да изтегли стойностните филми от Замунда, а отива на кино да гледа касови екшъни с много ефекти и без никакъв смисъл. Ето затова хубавите филми няма да ги пуснат. И не само във Варна - скоро и в София ще гледаме само безумни 3D екшъни и сладникави комедии. Остава само турските серяли да ги пуснат на голям екран!!!

Евала на Натали Портман за тази роля! Заслужи си Оскара. Аз съм търпелив човек и спокойно ще дочакам следващия четвъртък, когато ще отида да гледам филма на голям екран.
Някой стойностен филм или филм, който много ме е впечатлил, ако не съм закъсала много с парите, съм готова да отида да го гледам на кино и 5 пъти. Правила съм го! Всъщност рекордът ми е 7 пъти! Един и същи филм в рамките на два месеца. Но тогава бях ученичка, Мултиплекс още съществуваше и предлагаше намаления за учащи... Ееех!

Хора, ходете на кино, струва си!!!
 
 

Последни филми

 

 

Последни артисти

 

 

Последни трейлъри

 

 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg

Начало » Филми »