Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми “Колите 2” - анимацията на годината!

“Колите 2” - анимацията на годината!
От 1 ноември на DVD и BD
Cinefish.bg

Филми
“Колите 2” - анимацията на годината!

21.10.2011, 10:11  |   Видяна: 9047  |   Press Release  |   ФИЛМ

С ексклузивните допълнителни материали „Въздушният Матю” – изцяло нов късометражен филм на Пиксар и „Хавайска ваканция” – късометражен филм.

Колите 2 От 1 ноември на DVD и BDПо случай своята 25 годишнина, Pixar Animation Studios кани всяко семейство и феновете от всички възрасти на околосветско пътешествие с номер 1 анимацията на годината и с любимите на всички герои Маккуин Светкавицата и влекача Матю.

Колите 2 От 1 ноември на DVD и BDНосителят на награда Academy Award®  - Джон Ласитър, главен творчески ръководител на Пиксар и Уолт Дисни, поема режисурата заедно с Брад Люис. Сценарият е на Дан Фогълман, Джон Ласитър, Брад Люис и Бен Куийн. Визуалните ефекти в „Колите 2” са дело на ветерана по специални ефекти Дениз Рийм (ко-продуцент на „В небето”; изпълнителен продуцент по отношение на визуалните ефекти в „Междузвездни войни: Епизод 3 „Отмъщението на Сит”).

Композиторът Майкъл Джиачино, носител на "Оскар" („Феноменалните”, „В небето”) ви зарежда с наелектризираща музика с привкус на морско приключение и шпионски трилър и калейдоскоп от различни акценти, настройвайки сетивата ни към мистериозност и емоции. Брад Пейсли, Роби Уилямс, група Weezer, френският изпълнител Бенабар и бандата от японски момичета Perfume допринасят за музикалното разнообразие на филмовия саундтрак.

Колите 2 От 1 ноември на DVD и BDВъв филма дефилира блестяща плеяда от вокален каст начело с Оуен Уилсън, който отново влиза в ролята на горещата спортна кола Светкавицата Маккуин. Лари Кабелджията е гласът на влекача Матю, най-добрият приятел на Маккуин, сърцето и душата на Радиатор Спрингс.

Бони Хънт се завръща като Сали, готината мадама Porsche 911 Carrera, чийто мотор „форсира” за Светкавицата. Всепризнатият актьор Майкъл Кейн прави своя дебют в Пиксар като Фин Макмисъл, топ британски разузнавач, който обърква Матю с американски разузнавач под прикритие с гениална маскировка.

Колите 2 От 1 ноември на DVD и BDЕмили Мортимър внася атмосфера с чара, остроумието и класата си като Холи Шифтуел, разузнавач новобранец, който познава всеки детайл в наръчника. Колоритният актьор Джон Туртуро е гласът на Франческо Бернули, световно признатият италиански състезател, основният съперник на Маккуин.

Тони Шалуб, Джо Мантеня, Питър Джейкъбсън, Джейсън Айзакс, Еди Изард, Пол Дули, Чийч Марин, Джон Ратценбергер, Франко Неро и Ванеса Редгрейв също даряват своя вокален талант. Пилотът от реалната Формула 1 Луис Хамилтън и състезателят от NASCAR Джеф Гордън добавят щипка автентичност с тяхната бегла поява във филма.

Какво се случва всъщност в "Колите 2"?

Двамата приятели - звездата Светкавицата Маккуин (Оуен Уилсън), и несравнимият влекач  Матю ( Лари Кабелджията) се отправят зад граница, за да се включат в първото по рода си световно Гран При състезание, което ще определи коя е най-бързата кола в света. Но пътят към шампионската титла е осеян с конкуренти, капани, обрати и забавни изненади и Матю се намира въвлечен в едно интригуващо приключение: международен шпионаж!

Преживейте една шеметна надпревара и се насладете на ексклузивните бонус материали. Вдигащо адреналина изживяване от началото до края!

Колите 2 От 1 ноември на DVD и BD


Колите 2 От 1 ноември на DVD и BD

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg