Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Продължението на “Колите” – в 3D формат през 2011 година

Продължението на “Колите” – в 3D формат през 2011 година
Ласитър заяви, че аниматорите работещи върху продукцията дават всичко от себе си, и за да се получи един страхотен филм
Cinefish.bg

Филми
Продължението на “Колите” – в 3D формат през 2011 година

16.11.2010, 15:47  |   Видяна: 5554  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Според продуцент-режисьора Джон Ласитър, работата върху дългоочакваното продължение на анимационния хит “Колите” ще продължи с пълна сила до последния момент.

В тазгодишно интервю за USA Today, Ласитър заяви, че аниматорите работещи върху продукцията дават всичко от себе си, и за да се получи един страхотен филм, работата няма да спре до самия премиерен ден.

Оригиналният филм, “Колите”, тръгна по световните киноекрани през 2006 година и донесе приходи от над 400 милиона долара. Подобен успех винаги гарантира появата на продължение – продължение което в този случай трябваше да бъде готово през 2008 година, но поради изключително натоварения график на студиото Пиксар, работата по продукцията бе спряна за неопределен период от време. Но за радост на феновете на филма, в момента всичко се развива по план и “Колите 2 3D” ще тръгне по кината пред следващата година.

“Колите 2 3D” ще тръгне по кината пред следващата година.

Сюжета на продължението ще разказва отново за приключенията на Светкавицата Маккуин (озвучен от Оуен Уилсън) и неговите приятели. Но този път действието ще се развива из целия свят, а не само в градчето Радиатор Спрингс. Маккуин, заедно с леко отнесения, но винаги верен партньор Метър (озвучен от Лари Кабелджията), заминава на дълго пътешествие с една единствена цел – да участва в Световното Гранд При, където ще бъде определена най-бързата кола на света. Но пътят водещ към заветното състезание е изпълнен с множество препятствия, отклонения и забавни моменти.

Метър се превърна в един от любимите герои на публиката и създателите на филма заявиха, че във втората част той ще има по-голяма роля. Не само че ще бъде винаги до Светкавицата Маккуин, Метър неволно ще се забърка и в международен шпионски скандал. Изправен пред сложна ситуация, Метър трябва да придружи Маккуин до състезанието, но и да изпълни възложената му строго секретна мисия – а това ще доведе до множество високоскоростни преследвания, от Япония до Европа.

Колите 2 3D” ще бъде озвучен от актьорите Чийч Марин, Бони Хънт, Тони Шалуб, Джон Ратценбъргър и вече споменатите Оуен Уилсън и Лари Кабелджията. Носителят на "Оскар" Джон Ласитър (“Играта на играчките”) и носителя на "Еми" Брад Люис (“Рататуи”) режисират и продуцират филма. За да засилят интереса на зрителите, от Дисни и Пиксар разпространиха официален тийзър плакат, кадри от филма, а скоро ще бъде излъчен и нов трейлър.

Българската и световна премиера на триизмерната анимация ще бъде на 24 юни, 2011 година.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

7 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
wrwr Неутрално
1 26.12.2010, 11:20
Оценка: -2
2 гласа

Ееееееее йеее тоая път и в три де което е супер,незнам защо на идпанеца му се повдига от три дето като е е дна велика и супер яка технология .Даам супер яка.И според мен щ е се получи супер як филм.Може и да го гледам на кино.................................... ........................................ ........................................ ........................................ ........................................ ....................................

 
 
 
netfocus
1 26.12.2010, 11:23
Оценка: 2
2 гласа

wrwr: Спамваш сайта с тези точки... предупреждаваме те, че ще бъдеш дисквалиициран от играта.

 
 
 
dakata9608 Неутрално
2 16.11.2010, 11:26
Оценка: 1
1 гласа

Това е супер анимация

 
 
 
ispanetza Неутрално
3 16.11.2010, 09:14
Оценка: 1
1 гласа

Звучи обещаващо и ще се чака с интерес!!! Само дето вече ми се повдига от това 3D за всеки "касов" филм !!! ; (

 
 
 
lus Неутрално
4 16.11.2010, 07:34
Оценка: 1
1 гласа

Дечковци!

 
 
 
gstaykova Неутрално
5 16.11.2010, 07:04
Оценка: 0
0 гласа

О, нямам търпение да го видя! Супер

 
 
 
behwolf Неутрално
6 16.11.2010, 05:55
Оценка: 1
1 гласа

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg