Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нелеп инцидент за малко да провали премиерата на „Хобс и Шоу“

Нелеп инцидент за малко да провали премиерата на „Хобс и Шоу“
Cinefish.bg

Филми
Нелеп инцидент за малко да провали премиерата на „Хобс и Шоу“

15.07.2019, 11:18  |   Видяна: 2291  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Въпреки, че мерките за сигурност на подобни събития са железни, винаги може да се случи нещо непредвидено. Така премиерата на дългоочаквания „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ бе прекъсната, след като бутилка вода бе преобърната в близост до част от електрическата инсталация. В резултат избухнали искри, които изплашили влизащите зрители.

Инцидентът се случил в прочутия „Долби Тиътър“ в Холивуд малко преди 20 ч. в събота вечер. Първи забелязали искрите и последвалото задимяване музикантите от присъстващия оркестър. Те моментално станали от местата си и излезли от оркестрината, опасявайки се от най-лошото.

Бързи и яростни: Хобс и Шоу

В създалия се хаос се намесили част от охранителите. Те открили какво се е случило и успокоили всички да се върнат по местата си. Звездата и изпълнителен продуцент на филма Дуейн Джонсън се качил на сцената след инцидента и опитал да се пошегува. „Това не беше част от подготвените изненади“, казал той.

В своята кратка реч преди прожекцията Джонсън благодарил на целия екип, на режисьора Дейвид Лийч и на продуцентите от Universal за работата по филма. Освен това призовал зрителите да не бързат да си тръгват, защото в края на филма имало специална „изненада“.

 „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ излиза по кината на 2 август. Според някои предположения той ще спечели около 60 милиона долара за дебютния си уикенд, като прогнозите са интересът към него да остане висок през следващите няколко седмици.



Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg