Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Подготвят се още два филма от екшън-поредицата “Непобедимите”

Подготвят се още два филма от екшън-поредицата “Непобедимите”
Подготвят се още два филма от екшън-поредицата “Непобедимите”
Cinefish.bg

Филми
Подготвят се още два филма от екшън-поредицата “Непобедимите”

06.03.2015, 09:12  |   Видяна: 2214  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Малко по-рано днес от компанията 20th Century Fox съобщиха, че Силвестър Сталоун ще бъде изпълнителен продуцент на телевизионен сериал, който черпи вдъхновение от пълнометражната екшън-поредица “Непобедимите”.

Подготвят се още два филма от екшън-поредицата “Непобедимите”Работата по сценария на първия епизод се очаква да започне до края на пролетта, а Сталоун ще продуцира заедно с ветерана зад “Американски нинджа” Ави Лърнър.

З
аедно с информацията за разработвания телевизионен сериал от сайта Deadline съобщиха, че в момента се работи по четвърти и пети филм от кино-поредицата “Непобедимите”. Според източници от студиото Lionsgate двата проекта са в “различни етапи на развитие” и за момента не се споменават конкретни актьорски имена.

За сметка на това се знае, че Силвестър Сталоун отново ще бъде основната движеща сила зад двете ленти (в ролята си на продуцент и ко-сценарист).

Третата част на “Непобедимите” мина по кината през лятото на 2014-та година, но световните приходи от малко над 206 милиона долара не успяха да оправдаят предварителните очаквания на продуцентите и бокс офис анализаторите.

Тогава се смяташе, че това представяне ще сложи край на поредицата, но за радост на феновете от Lionsgate изглежда не са се отказали от екранните приключения на Силвестър Сталоун и компания.

Има слухове, че към “Непобедимите 4” може да се присъединят Пиърс Броснан и Хълк Хоган, но тъй като е все още прекалено рано от студиото не разкриват официална информация за екипа на продукцията.

Все пак очакванията са, че познатите от предишните три части Долф Лундгрен, Тери Крюс, Ранди Кутюр, Джет Ли и Джейсън Стейтъм ще се завърнат отново в ролите на наемниците Гънър Дженсън, Хейл Сизър, Тол Роуд, Ин Янг и Лий Крисмас.

В най-добрия случай до няколко месеца ще бъде оповестена по-подробна информация за разработваните “Непобедимите 4” и “Непобедимите 5”



Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg