Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Поглед към “Бързи и яростни 7” и нова информация за премиерата на филма

Поглед към “Бързи и яростни 7” и нова информация за премиерата на филма
Cinefish.bg

Филми
Поглед към “Бързи и яростни 7” и нова информация за премиерата на филма

23.12.2013, 13:46  |   Видяна: 4450  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Оправдавайки напълно предварителните очаквания по отношение на бокс офиса “Бързи и яростни 6” се превърна в най-успешната част от стартиралата през 2001-ва година автомобилна поредица. Само четири месеца след премиерата на лентата започна и работата по седмия филм от франчайза, чиито актьорски състав е отново предвождан от Вин Дизел.

Снимките на “Бързи и яростни 7” стартираха през есента на 2013-та година, а на режисьорския стол седна австралиеца Джеймс Уан, за когото това е първи високобюджетен екшън-проект. Намерението на студиото Юнивърсъл Пикчърс бе филма да тръгне по кината в целия свят през лятото на 2014-та година, но ситуацията се промени коренно когато екранния партньор на Вин Дизел Пол Уокър загина при тежка автомобилна катастрофа в Калифорния.

Поглед към “Бързи и яростни 7” и нова информация за премиерата на филма

Тъй като най-важните сцени с участието на Уокър все още не бяха заснети снимачния процес на “Бързи и яростни 7” беше прекратен и в продължение на няколко седмици не се знаеше какво ще бъде бъдещето на филма.

Появи се слух, че брата на Пол Уокър, Коуди Уокър, ще заснеме останалите сцени, но от Юнивърсъл Пикчърс все още не са потвърдили или отхвърлили тази информация. За сметка на това продуцента Нийл Мориц заяви преди няколко дни, че по всяка вероятност снимките ще бъдат възобновени през първата половина на 2014-та година.

Докато все още се спекулира как точно ще се подходи към сцените с героя на Пол Уокър в интернет се появи информацията, че премиерата на “Бързи и яростни 7” е била отложена за 2015-та година. Лентата трябваше да тръгне по кината от 11-ти юли, 2014-та година, но малко по-рано днес Вин Дизел разкри на страницата си във Фейсбук новата премиерна дата – 10-ти април, 2015-та година. Заедно с тази информация Дизел публикува и снимка от последната сцена, която той и Пол Уокър са заснели заедно.

Историята на “Бързи и яростни 7” ще започне от момента в който завърши предишния филм, а сюжета ще се фокусира върху опитите на Доминик Торето (Дизел) и неговия екип да се преборят с хората на престъпника Йън Шоу (братът на убития в шестата част Оуен Шоу).

В ролята на Йън Шоу се превъплъщава Джейсън Стейтъм, а освен него в лентата ще видим още Кърт Ръсел, Дуейн Джонсън, Тайрийз Гибсън, Джордана Брустър, Лудакрис, Тони Джа, Мишел Родригес и ММА шампионката Ронда Раузи.

По-конкретни детайли за продължаващата работа по “Бързи и яростни 7” ще бъдат разкрити през следващите няколко месеца.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg