Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Какво ще видим в шестата част от поредицата “Бързи и яростни”

Какво ще видим в шестата част от поредицата “Бързи и яростни”
Какво ще видим в шестата част от поредицата “Бързи и яростни”
Cinefish.bg

Филми
Какво ще видим в шестата част от поредицата “Бързи и яростни”

01.02.2013, 11:27  |   Видяна: 3428  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Големите успехи на четвъртата и пета част от поредицата “Бързи и яростни” позволиха на холивудското студио Юнивърсъл Пикчърс да компенсира няколко неочаквани бокс офис провала през изминалите четири години. Шестият филм от стартиралия през 2001-ва година автомобилен франчайз с Вин Дизел и Пол Уокър ще тръгне по кината в началото на това лято и очакванията са, че също както предишните две ленти той ще привлече голям брой зрители в кината и ще се нареди сред най-големите хитове на годината. Дизел и Уокър се завръщат отново в главните роли на издирвания Доминик Торето и бившия лосанджелиски полицай Брайън О’Конър, а за направата на филма от Юнивърсъл Пикчърс отделиха солиден бюджет от над 130 милиона долара.

За радост на почитателите на поредицата в сюжета на филма отново присъства героя на Дуейн Джонсън – Скалата, американския федерален агент Люк Хобс, който беше представен за първи път в “Бързи и яростни 5: Удар в Рио” от 2011-та година.

Какво ще видим в шестата част от поредицата “Бързи и яростни”

Режисьорът на предстоящия “Бързи и яростни 6”, Джъстин Лин, успя да запази в тайна повечето детайли относно историята на продукцията и в продължение на половин година единственото което се знаеше бе, че действието ще се развива отчасти в Европа, а екипа на главните герои ще се съревновава с други майстори на волана, които планират обир. С наближаването на премиерата на филма от Юнивърсъл Пикчърс разпространиха в интернет съвсем нова информация за сюжета и препятствията пред които ще се изправят познатите персонажи. Ето и по-конкретните детайли:

Действието на “Бързи и яростни 6” се развива малко след като Доминик Торето и Брайън О’Конър се пребориха с армията на престъпния лидер Хернан Рейес (злодея в “Удар в Рио”). Хората на Торето са се разпръснали по света, но постоянното бягане от закона и невъзможността за завръщане на родна земя в САЩ са двете основни неща, които ги измъчват всекидневно. Междувременно агента Люк Хобс е по петите на опасна автомобилна банда, чиито лидер Оуен Шоу е подпомаган от бившата приятелка на Торето, Лети, която е била смятана за мъртва от всички.

Единственият начин за справяне с групата на Шоу е ако бъде намерен екип, който е също толкова добър с автомобилите и новите технологии. Останал без друг избор Хобс се свързва с Торето и му предлага сделка – ако той и хората му участват активно в борбата срещу Шоу всички ще бъдат помилвани и ще могат да се завърнат отново в Съединените щати.

По-голямата част от действието ще се развива в Англия, а освен вече споменатите актьори във филма участват още Тайрийз Гибсън, Джордана Брустър, Елза Патаки, Джина Карано, Мишел Родригес и Люк Евънс, който изпълнява главната отрицателна роля на Оуен Шоу.

Бързи и яростни 6” е най-скъпата част от поредицата, а режисьора Джъстин Лин обещава, че на екран ще бъдат представени екшън-сцени, които “засенчват всичко което сме правили до момента.”

Българската премиера на филма ще бъде на 24-ти май, тази година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg