Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Следващият филм за Джеймс Бонд тръгва по кината през есента на 2014-та година

Следващият филм за Джеймс Бонд тръгва по кината през есента на 2014-та година
Следващият филм за Джеймс Бонд тръгва по кината през есента на 2014-та година
Cinefish.bg

Филми
Следващият филм за Джеймс Бонд тръгва по кината през есента на 2014-та година

29.10.2012, 15:20  |   Видяна: 2976  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

След четиригодишно отсъствие Джеймс Бонд се завърна на големия екран в приключенския екшън “007 координати: Скайфол”, който в момента се върти по българските киноекрани. Даниел Крейг изпълнява за трети път култовата роля, а за режисьор на лентата с бюджет от над 150 милиона долара беше избран Сам Мендес, за когото това е първи студиен екшън-филм. В световните бокс офис класации “Скайфол” се представя напълно задоволително и продуцентите вече се подготвят за направата на следващия, 24-ти филм за агент 007.

Неофициално, Даниел Крейг е потвърдил, че ще се завърне отново в ролята на Джеймс Бонд, а сега вече се знае и кой сценарист ще работи по оформянето на сюжета на бъдещата продукция. Представител на студиото Metro-Goldwyn-Mayer оповести, че трикратно номинирания за “Оскар” Джон Логан (“Гладиатор”) е човека, който ще напише сценария не само на Бонд 24, но е на 25-тия филм от франчайза.

Следващият филм за Джеймс Бонд тръгва по кината през есента на 2014-та годинаПреди около два месеца продуцентите на поредицата Барбара Броколи и Майкъл Уилсън обявиха, че ще бъдат направени още два филма за Бонд с участието на Даниел Крейг, които ще бъдат обединени от един сюжет. Според последната информация от студиото, Джон Логан вече е започнал да работи по общия сценарий на двете предстоящи ленти.

Любопитно е да се отбележи, че Логан бе нает в последния момент да направи промени в сценария на “007 координати: Скайфол” и именно работата му по тази лента е довела до решението на продуцентите да го привлекат и за следващите две части от поредицата.

За момента не се разкриват по-подробни детайли за статута на бъдещите продукциии, но за сметка на това от Metro-Goldwyn-Mayer вече потвърдиха, че снимките на Бонд 24 ще започнат през следващата година, а световната премиера на филма е насрочена за есента на 2014-та година. Все още не е определена точната премиерна дата, но имайки в предвид историята на франчайза лентата най-вероятно ще тръгне по кината в края на месец октомври.

Според източници близки до продуцентското дуо Барбара Броколи и Майкъл Уилсън, цитирани от сайта Deadline, снимките на следващия филм от франчайза (временно озаглавен “Бонд 24”) ще стартират в края на следващата пролет в английското филмово студио “Пайнууд”. Участието на Даниел Крейг ще бъде потвърдено официално до края на тази година, но това което все още не се знае е кой ще поеме режисурата на филма. Има слухове, че това може да бъде създателя на “007 координати: Скайфол” Сам Мендес, но за момента това са само спекулации и няма потвърждение от Metro-Goldwyn-Mayer.

За разлика от останалите части от поредицата (които разполагаха с минимум двама сценаристи) Джон Логан е единствения сценарист, който работи по сюжета на Бонд 24. Робърт Уейд и Нийл Първис, които заедно с Логан написаха сценария за “007 координати: Скайфол”, със сигурност няма да бъдат част екипа на лентата.

Очакванията са, в началото на 2014-а година да бъде оповестена датата, на която ще се състои световната премиера на "Бонд 24".

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg