Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

Искате ли да гледате филм в компания на специална цена?
Cinefish.bg

Искате ли да гледате филм в компания на специална цена?

02.07.2020, 09:20  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
CINE GRAND ви предоставя тази възможност. С всеки закупен билет получавате втори напълно безплатно! Промоцията е в сила от 1 юли в дните между понеделник и четвъртък в киното в Park Center.

Кината на CINE GRAND отново приемат зрители. След предизвикателствата през последните месеци, всички са зажадняли за повече забавление. А какво по-хубаво от това да гледаш любим филм в най-луксозните салони в София?

Искате ли да гледате филм в компания на специална цена?

Зрителите могат да избират между разнообразни заглавия. Сред тях са екшъна с Вин Дизел „Блъдшот“, последния филм на Гай Ричи „Джентълмените“, българската комедия „Ятаган“, вдъхновения от популярна видео игра „Соник: Филмът“, един от хитовете на 2019 „Жокера“, отличен с 2 награди „Оскар“, както и новата анимация на Дисни и Пиксар „Напред“. Предстои да бъдат излъчени и част от балетите от последния сезон на Болшой.

Според прогнозите на всички експерти, киното ще е сред бизнесите в сферата на културата, които ще се възстановят най-бързо след настоящата криза. Очакванията са то да просперира така, както и след Голямата депресия от началото на 20 век. Затворени през последните месеци по домовете, хората са зажаднели за културни мероприятия. А киното им предоставя възможност за социализиране след изолацията. И докато събития като концерти и фестивали бяха отложени с година, кинобизнесът дълго време ще е една от малкото алтернативи.

Искате ли да гледате филм в компания на специална цена?

Искате ли да гледате филм в компания на специална цена?Мнозина бяха принудени да отложат пътувания, а туризмът тази година ще е ограничен. В същото време на достъпна цена, киното предлага шанс на хората да избягат от ежедневието, шанс да се забавляват без да напускат града. Киносалоните са за предпочитане, защото могат най-лесно да приложат всички противоепидемични мерки, за да се чувстват зрителите сигурни и в безопасност. Навсякъде на територията на CINE GRAND се извършва постоянна дезинфекция с продукти от най-висок клас.

Всички зали в CINE GRAND са оборудвани с удобни кресла, които посредством механизъм се разтягат до хоризонтално положение и дават усещане за лично пространство и комфорт. В допълнение с големите екрани и висококачественото озвучаване, зрителите ще могат да си припомнят забравения вкус на най-хубавите пуканки и да се насладят на перфектното кино изживяване.


Cinefish.bg ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  
Емили Блънт в първа снимка от „Нито звук 2“
ФИЛМ
18.12.2019, 09:21  |   синефиш.бг
Внукът на Джак Никълсън поема по неговите стъпки
АРТИСТ
18.12.2019, 09:19  |   синефиш.бг
Киану Рийвс започна тренировки
АРТИСТ
18.12.2019, 08:44  |   синефиш.бг
5 ФИЛМА ОТ IN THE PALACE ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВАТ ЗА ОСКАР
ФИЛМ
17.12.2019, 13:29  |   синефиш.бг
Дейвид Айър с римейк на „Мръсната дузина“
ФИЛМ
17.12.2019, 08:41  |   синефиш.бг
Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон отново в „Брилянтин“
ФИЛМ
16.12.2019, 09:46  |   синефиш.бг
Напусна ни Ана Карина
АРТИСТ
16.12.2019, 09:39  |   синефиш.бг
Том Круз в нов трейлър и плакат на „Топ Гън: Маверик“
ФИЛМ
16.12.2019, 09:27  |   синефиш.бг
Cinefish.bg

 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg