Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

Мат Деймън в новия филм на режисьора на „Спотлайт“
Мат Деймън в новия филм на режисьора на „Спотлайт“
Cinefish.bg

Мат Деймън в новия филм на режисьора на „Спотлайт“

19.07.2019, 11:46  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Предстои ни да видим Мат Деймън в роля, която е много вероятно да му донесе поредна номинация за „Оскар“. Той ще участва в новия филм на Том МакКарти, създателят на отличения с „Оскар“ за най-добър филм „Спотлайт“.

Мат Деймън във филм на МакКарти

В драматичната история „Stillwater“ Деймън ще играе Бил, работник на петролна платформа в Оклахома, който пътува до Марсилия, Франция, за да се срещне със своята отчуждена дъщеря. Тя е в затвора за убийство, за което твърди, че не е извършила. Сблъсквайки се с езикови бариери, културни различия и сложна правна система, Бил решава да се посвети изцяло на освобождаването на дъщеря си. Той се сприятелява с местна жена и нейната дъщеря и така поставя начало на своята лична мисия.

От няколко месеца се заговори за възможно сътрудничество между двамата носители на „Оскар“. В началото на юни Деймън и МакКарти бяха заснети заедно в Оклахома и това засили спекулациите дали са обсъждали бъдещ проект. Participant Media ще са продуценти на новия филм, след като работят заедно с режисьора по „Спотлайт“. В този филм първоначално трябваше да участва и Деймън.

Двама носители на Оскар в съвместен филм

МакКарти е автор на сценария, заедно с Томас Байдгейн и Ное Дебре. Той ще е и сред продуцентите на филма. „Това е един прекрасен сценарий, засягащ универсални теми за връзките между поколенията и търсенето на истината. Нямаме търпение да го представим през зрителите по целия свят“, заяви шефът на Participant Дейвид Линде.

Предстои ни да видим Деймън в новия филм на Джеймс Манголд
Пълно ускорение“, смятан за фаворит за бъдещите награди „Оскар“. МакКарти пък последно работи по сериала с Ръсел КроуThe Loudest Voice“. За Participant това ще е следващият важен проект след тазгодишния триумф със „Зелената книга“.


Cinefish.bg ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  
Клои Севини в новия сериал на Лука Гуаданино
ФИЛМ
19.07.2019, 09:07  |   синефиш.бг
Пол Маккартни с мюзикъл по „Животът е прекрасен“
ФИЛМ
19.07.2019, 08:51  |   синефиш.бг
Тарантино с уестърн сериал
ТВ
19.07.2019, 08:25  |   синефиш.бг
Едуард Фърлонг се завръща в новия „Терминатор“
АРТИСТ
19.07.2019, 08:03  |   синефиш.бг
Том Круз в първи трейлър на „Топ Гън: Маверик“
ФИЛМ
19.07.2019, 07:34  |   синефиш.бг
Хавиер Бардем като бащата на Малката русалка
ФИЛМ
18.07.2019, 10:43  |   синефиш.бг
Нов страховит плакат и трейлър на „То: Част втора“
ФИЛМ
18.07.2019, 10:17  |   синефиш.бг
Cinefish.bg

 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg