Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Живи легенди

Интересни факти - Живи легенди / информация за филма

Living legends 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Интересни факти

07.2.2014  |   синефиш.бг
- филмът е заснет в рамките на един месец на следните локации: Русалка, Балчик, Летище Варна, Журналист, Шабла, Златни пясъци, София, Монако и Ница.
- повечето актьори минават през специална подготовка за ролите си. Орлин Павлов изучава хореографиран танц типичен за хип-хоп музиката от 90те години, на песента на Snow "Informer". Саня Борисова учи италиянски и изкапва курс по произношение на репликите си за партньорството си с Микеле Плачидо. Яна Маринова тренира три месеца танци на пилон. Любомир Ковачев се подлага на сериозни тренировки и посещения на солариум за да прилича на спасител на плажа. Ники Илиев репетира близо два месеца хореографията на ММА двубоя, в който героя му участва заедно с опонента му във филма Тихомир Винчев.
- по време на снимките на ключова сцена от филма, Орлин Павлов, Ники Илиев, Саня Борисова, Димо Алексиев и Любо Ковачев се намират на моторна лодка чиито бензин свършва докато те са далеч от брега. Морето ги завлича навътре и след около час на безрезултатни опити на гребане с ръце и дъски биват спасени от лодка с двама рибари тръгнали на лов за раци.
- продукцията построява специален дървен бар, намиращ се на плажа на Русалка. Във филма заведението е собственост на героя на Любо Ковачев и се нарича "Голямото синьо". Собствениците на комплекса харесват бара и той все още си е там.
- Микеле Плачидо снима голяма част от ролята си навръх рождения си ден 19ти Май.
- Филмът е реализиран изцяло с частни средства с подкрепата на редица рекламодатели, които могат да бъдат видяни на плаката и другите рекламни материали.
- не е правин кастинг за ролите. Повечето характери са написани специално за актьорите, които ги играят.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg