Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Конан варварина

Актьорският състав - Конан варварина / информация за филма

Conan The Barbarian 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Актьорският състав

19.8.2011  |   синефиш.бг
ДЖЕЙСЪН МОМОА (Конан) е считан за една от бъдещите водещи екшън звезди на Холивуд.
Той участва в ролята на Хал Дрого в сериала на HBO ИГРА НА ТРОНОВЕ, базиран на популярните книги на Джордж Р. Р. Мартин "Песен за огън и лед". Сериалът проследява епичната борба за власт в обширно кралство, изпълнено с насилие.
Преди това, той печели множество фенове с ролята си на Ронан Декс в сериала СТАРГЕЙТ АТЛАНТИДА (2005-2009). Момоа е също и постоянен участник в сериала СЕВЕРЕН БРЯГ.
Творческите сили на Момоа изглеждат без граници. В момента Джейсън е в предпродукция на Road To Paloma, история, написана от него, която той ще режисира и ще изиграе главната роля. Освен това, той е сценарист, режисьор и продуцент на Brown Bag Diaries: Ridin’ the Blinds in B Minor, късометражен филм, който наскоро спечели голяма популярност.
Роден в Хавай, смесеният произход на Момоа му дава уникален външен вид, който приковава вниманието.

С роли в киното и телевизията, РЕЙЧЪЛ НИКЪЛС (Тамара) бързо привлича вниманието на публиката по цял свят. Неотдавна, тя получи постоянна роля в сериала на CBS ПРЕСТЪПНИ НАМЕРЕНИЯ.
Рейчъл наскоро участва в два летни блокбастъра – СТАР ТРЕК и G.I. JOE: ИЗГРЕВЪТ НА КОБРА на Paramount. Тя отново има шанс да работи със създателя на НАРИЧАНА ОЩЕ Джей Джей Ейбръмс по възстановяването на поредицата Стар Трек в ролята на Галиа. Тя показва по-коравата си страна в ролята на Скарлет в екшъна G.I. JOE: ИЗГРЕВЪТ НА КОБРА, заедно с Чанинг Тейтъм и Марлън Уейънс.
Никълс се присъединява към актьорския състав на ЖЕНСКО БРАТСТВО 2 Америка Ферера и Блейк Лайвли. Тя участва още и във ВОЙНАТА НА ЧАРЛИ УИЛСЪН с Том Ханкс и Джулия Робъртс, режисиран от Майк Никълс.
Нейният пробив идва с участието й в последния сезон на НАРИЧАНА ОЩЕ. Рейчъл изиграва ролята на Рейчъл Гибсън, която работи със Сидни Бристоу (Дженифър Гарнър) в специалния отдел на ЦРУ.
В момента Рейчъл живее в Лос Анжелис.

2100 се оказва паметна година за актьора СТИВЪН ЛАНГ (Калар Зим). Неотдавна Ланг приключи снимките на двучасовата пилотна серия на Terra Nova за FOX, където играе ролята на командир Франк Тейлър. Премиерата е по FOX през май 2011, а официалната премиера на сезона ще бъде през есента на 2011 година.
Ланг може да бъде видян в ролята на инспектор Райнхард в независимата драма на Лари Бранд CHRISTINA, за която той печели наградата за най-добър актьор на филмовия фестивал Бъфало-Ниагара. Освен това той участва в драмата WHITE IRISH DRINKERS с Карън Алън и Питър Ригърт на режисьора Джон Грей.
Известен с незабравимите си портрети на исторически и измислени герои, Стивън Ланг изгражда дългогодишна кариера на сцената и големия екран. През 2009 година той участва като полковник Майлс Куорич в един от най-печелившите филми за всички времена – епосът АВАТАР на Джеймс Камерън. За тази роля Ланг печели наградата Сатурн и е номиниран за филмовите награди на MTV. Освен това той получава отлични отзиви за ролята си на специален агент Чарлз Уинстед в ОБЩЕСТВЕНИ ВРАГОВЕ на Майкъл Ман, и изиграва ключовата роля на генерал Хопгуд в МЪЖЕТЕ, КОИТО СЕ ВЗИРАТ В КОЗИ с Джордж Клуни.
Сред другите участия на Ланг са ролята на генерал Джаксън в GODS AND GENERALS, за която получава наградата Грейс, LAST EXIT TO BROOKLYN, ТУМБСТОУН, ГЕТИСБЪРГ, ТРУДНИЯТ НАЧИН, MANHUNTER, BAND OF THE HAND, TRIXIE, ОГЪН ПОД ЗЕМЯТА и много други.
По телевизията, Ланг прави отлично приетата роля на Бейб Рут в "БЕЙБ РУТ" на NBC. Освен това, той е редовен участник в класическия сериал на Майкъл Ман CRIME STORY, и бе неуловимият еднорък мъж в последната версия на БЕГЛЕЦЪТ.
Ланг е женен повече от две десетилетия. Двамата със съпругата му Кристина имат четири пораснали деца.

РОУЗ МАКГАУЪН (Марик) не е говорила и дума на английски до 10-годишна възраст. Родена и израснала в Италия, Макгауън расте сред голяма фамилия във Флоренция, и е възможно най-далеч от актьорския свят. Едва след като семейството й се мести в САЩ, тя решава да отиде в Лос Анжелис и да стане актриса.
Напоследък тя може да бъде видяна в БИБРУТАЛНО, популярният двоен филм на Куентин Тарантино и Робърт Родригес.
Нейният дебют е в независимата черна комедия THE DOOM GENERATION. Ролята на неспокойна тийнейджърка привлича вниманието на критиката, и тя е номинирана за най-добър дебют на наградите Независим дух през 1996 година.
Следват различни филми, най-известният от които е ПИСЪК на Уес Крейвън с Нив Кембъл, Кортни Кокс и Матю Лилард. През 1998 година Макгауън участва в независимия филм SOUTHIE, който печели наградата за най-добър филм на фестивала в Сиатъл през 2000 година.
През 2001 година Макгауън замества Шанън Дохърти в популярния телевизионен сериал ЧАРОДЕЙКИТЕ като отдавна изгубената сестра Пейдж Холиуел. Тя участва с Алиса Милано и Холи Мари Комс до края на сериала през 2006 година. За ролята си на Пейдж, тя печели наградата Семейна телевизия през 2005 година.
Неотдавна тя участва в минисериала ЕЛВИС с Джонатан Рис Майерс и игралния филм ЧЕРНАТА ДАЛИЯ с Хилари Суонк, Джош Хартнет и Скарлет Йохансен.
Понастоящем Макгауън живее в Лос Анжелис, Калифорния.

Роден във Франция от марокански родители САИД ТАГМАУИ (Ела-Шан) е забелязан за първи път от филмовите ентусиасти в ролята на арабски хлапак в LA HAINE, чиято премиера е на филмовия фестивал в Кан през 1995 година. Филмът печели много награди на различни фестивали по целия свят, както и номинация за Сезар за Тагмауи за най-обещаващ дебют.
Напоследък Саид участва в хита на Paramount G.I. JOE: ИЗГРЕВЪТ НА КОБРА. След множество френски филми в биографията си, първата му англоговоряща роля е като любовник на Кейт Уинслет във филма ЕКСПРЕС ДО МАРАКЕШ. Впоследствие, той изиграва брутален иракски офицер в ТРИМА КРАЛЕ на Дейвид Ръсел. Участва още и в ДОБРИЯТ КРАДЕЦ на Нийл Джордан, СПАРТАНЕЦ на Дейвид Мамет и ИДАЛГО: ОКЕАН ОТ ОГЪН с Виго Мортенсен. Следва нова роля за Дейвид Ръсел в I HEART HUCKABEES, участие в ЛОВЕЦЪТ НА ХВЪРЧИЛА на Марк Форестър и главна роля в ПРЕДАТЕЛ с Дон Чийдъл и Гай Пиърс.

Филмовата кариера на РОН ПЪРЛМАН (Корин) бе прекъсната за три години заради участието му в отлично приетият сериал BEAUTY AND THE BEAST на CBS, за който той получава наградата Златен глобус за най-добър актьор, заедно с две номинации за Еми и три за наградите Зрители за качествена телевизия. Сред другите му телевизионни участия са ролите в THE SECOND CIVIL WAR на HBO, MR STITCH, THE ADVENTURES OF CAPTAIN ZOOM и ВЕЛИКОЛЕПНАТА СЕДМОРКА. Сред последните му участия са роли в минисериала по Стивън Кинг DESPERATION, филмът на Лари Фесенден THE LAST WINTER, В ИМЕТО НА КРАЛЯ с Джейсън Стейтъм, СЪРЦЕТО НА МРАКА с Томас Джейн и Джон Малкович, ЧУЖДОЗЕМЕЦ с Джим Кавийзъл и Джон Хърт, и BUNRAKU с Деми Мур, Джош Хартнет и Джон Малкович.
Рон повтори ролята си в продължението на ХЕЛБОЙ на Гилермо дел Торо, а напоследък може да бъде видян в СЕЗОНЪТ НА ВЕЩИЦИТЕ с Никълъс Кейдж.

 
 
[+] Cinefish.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Cinefish.bg
[+] movies.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Антон Терзиев
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Велин Манов
[+] Operationkino.net
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Димитър Дринов
[+] в-к Новинар
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Димитър Николов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Жени Монева
Среден резултат: 58/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg