Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Градът

Екипът - Градът / информация за филма

The Town 2010
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Екипът

20.10.2010  |   синефиш.бг

БЕН АФЛЕК (Дъг /режисьор /сценарист) виж информацита в Актьорски състав.

ГРЕЪМ КИНГ (продуцент) e един от на-добрите продуценти на игрални филми. Кинг печели Оскар като продуцент на драмата „От другата страна” на режисьора Мартин Скорсезе с Леонардо Ди Каприо, Мат Деймън, Джак Никълсън и Марк Уолбърг. Филмът печели четири Оскара, включително за най-добър режисьор и за най-добър адаптиран сценарий. Същата година Кинг е продуцент и на драмата „Кървав диамант” отново с Леонардо Ди Каприо.
 „От другата страна” е третото сътрудничество на Кинг със Скорсезе. През 2004г. той продуцира „Авиаторът” с Ди Каприо, за който Кинг получава номинация за Оскар и печели награда BAFTA за най-добър филм. Кинг е съпродуцент на драмата „Бандите на Ню Йорк” с Ди Каприо, Даниел Дей-Луиз и Камерън Диаз.

 През 2007г. заедно със своя бизнес партньор Тим Хедингтън, Кинг създава своя независима продуцентска копмпания ‘GK Films’. Заедно те завършват снимките на „Острие на мрака” с Мел Гибсън. По-късно работят по „Младата Виктория” с Емили Блънт. Филмът е номиниран за три награди Оскар и печели един за най-добри костюми.
 Предстоящите проекти на продуцента включват: трилъра „The Tourist” с Анджелина Джоли и Джони Деп, с премиера 10 декември 2010г.; анимацията „Rango” с гласа на Джони Деп, с премиера март 2011г.; „Hugo Cabret”, на режисьора Мартин Скорсезе и с участието на Джъд Лоу и Бен Кингсли; „London Boulevard”с Колин Фарел и Кийра Найтли, както и „The Rum Diary” с Джони Деп.

БЕЙЗЪЛ АЙУАНИК (продуцент) наскоро продуцира приключенския филм „Сблъсъкът на титаните” с Лиъм Нийсън и Ралф Файнс. Филмът печели 492 милиона долара по целия свят. Освен на „Градът”, Айуаник е продуцент и на „Непобедимите” с режисьор Силвестър Сталоун, който играе с екип от актьори като Джет Лий, Долф Лундгрен и Брус Уилис.

Айуаник продуцира няколко филма чрез продуцентската си компания ‘Thunder Road Pictures’. Някои от филмите са: „Бруклинските стражи” с Ричърд Гиър и Дон Чийдъл; драмата „Ние сме Маршал”; както и трилъра с Харисън Форд „Защитна стена”.

 Айуаник работи по продуцирането на филми като: „Тренировъчен ден” с Дензъл Уошингтън; „Бандата на Оушън” с Джордж Клуни, Брад Пит и Мат Деймън; драмата „Опасно безсъние” с Ал Пачино.
 През 2000 г. става президент на компанията ‘Worldwide Production at Intermedia Films’, където работи по филмите: „K-19: The Widowmaker”, „Първично”, „Терминатор 3: Бунтът на машините”, спечелилия Оскар „Адаптация” „Мръсно синьо”, „Ченгета без значки”, „Животът на Дейвид Гейл”, „Закони на привличането”, „Ловци на мисли” както и номинирания за Оскар „Тихият американец”.

ПИТЪР КРЕЙГ (сценарий) е писател, чиито книги включват заглавия като „Hot Plastic” и „Blood Father”.
„Градът” е дебютът му като сценарист. В момента работи по няколко сценария.

АРЪН СТОКАРТ (сценарий) и преди работи с Афлек по сценария на „Жертва на спасение”. Той е и съпродуцент на филма.
В момента Стокарт работи по няколко сценария, включително и по “The Blade Itself”, който ще бъде продуциран от Бен Афлек.

ТОМАС ТЪЛ (изпълнителен продуцент) работи по хитове като: „Супермен се завръща”; „300”; „Пазителите”; „Батман в началото”; „Черният рицар”; „Генезис”; „Сблъсъкът на титаните”; „Последният ергенски запой”.
Предстоящи проекти: „Due Date” с Робърт Дауни Джуниър; „Jack the Giant Killer”, „Последният ергенски запой 2”, както и „Sucker Punch” на Зак Снайдър. 

ДЖОН ЯШНИ (изпълнителен продуцент) работи по  предстоящите: “Warcraft”, “Akira” и “Paradise Lost.” 
Наскоро работи като изпълнителен продуцент на „Сблъсъкът на титаните”, „Последният ергенски запой”, както и на „Където бродят дивите неща”.

 Яшни е съпродуцент на филми, с номинации за Оскар: драмата „Урагана” с Дензъл Уошингтън, както и „Ана и кралят” с Джоди Фостър.
 Яшни започва кариерата си в ‘The IndieProd Company’, където работи по продукциите : „Еър Америка”, „Mountains of the Moon”, „Роксан” и „Punchline”.

УИЛЯМ ФЕЙ (изпълнителен продуцент) е успешен продуцент и изпълнителен продуцент повече от 20 години.
По време на своята кариера работи по филми като: „Супермен се завръща”, „300”, „Пазителите”, „Черният рицар”, „Батман в началото”, „Генезис”, „Сблъсъкът на титаните”, „Последният ергенски запой”, „Патриотът”с Мел Гибсън, „Денят на независимостта”, както и много други.

ДЕЙВИД КРОКЕТ (изпълнителен продуцент) и преди работи с Бен Афлек по „Жертва на спасение”. След това продуцира „Великите дебатори” с Дензъл Уошингтън; „Седем души” с Уил Смит; „Отборен дух” с Джеф Бриджис; „Ужасът в Амитивил” с Раян Рейнолдс; „Прокълнати”; „Лошият Дядо Коледа”; „Гуруто”; „40 дни и 40 нощи”; „Пряко включване”; „Писък” и други.

РОБЪРТ ЕЛСУИТ (оператор) печели "Оскар" за филма „Ще се лее кръв”.
Елсуит работи по филмите: „Буги нощи”; „Лека нощ и късмет”, за който печели първата си номинация за Оскар; „Майкъл Клейтън”; „Сириана”; „Присъда за продан”; „Обир”; Дивата река”; „Лошо влияние”; „8мм”; „Винаги ще има утре”; „Твоя е”, както и по документалния филм на Скорсезе за Ролинг Стоунс „Shine a Light”.

ШАРЪН СИЙМУР (художник) работи с Бен Афлек по режисьорския му дебют „Жертва на спасение”.
Скоро работи по филмите: „Любовта се случва” с Дженифър Анистън и Аарън Екхарт; „Мъжете, които се взират в кози” с Джордж Клуни; както и по романтичната комедия „Защото аз казах така” с Даян Кийтън и Манди Мур. Списъкът с филми, по които работи като художник включват: „Лошият Дядо Коледа”, „Правилата на привличането”; „40 дни и 40 нощи; „Кабелджията”; „Истината за котките и кучетата”; „Новият Дон Жуан”; „Новокаин”; „Хапки от реалността” и други.

ДИЛЪН ТАЙКНЪР (монтаж) печели номинация за "Оскар" за работата си по драмата „Ще се лее кръв”. Преди това работи по монтажа на „Магнолия”; „Буги нощи”; „Планината Броукбек”; режисьорския дебют на Дрю Баримор „Разбий ги!”; „Съмнения”; „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд”; „Кланът Таненбаум”; „Неуязвимият” и други.

ДЕЙВИД БЪКЛИ (композитор) наскоро пише музиката на екшъна с Джон Траволта „От Париж с любов”, на трилъра „Издайническо сърце”, „Аленият поток” на Джоел Шумахер, както и на „Забравеното кралство” на Роб Минков. През 2005г. Бъкли се мести в Лос Анджелис, където работи съвместно с Хари Грегсън-Уилямс по филмите: „Шрек трети”, „Отнесени”, „Числото 23” и „Жертва на спасение”, както и по телевизионния „Блатната коледа на Шрек”.

СЮЗЪН МАТИСЪН (костюми) съвсем наскоро прави костюмите по римейка на комедията „Страшна нощ”.
Започва своята кариера като дизайнер на куклата Барби. Завършва колежа Васар, след което започва да се занимава с правенето на костюми в киното и в театъра.
Сюзън работи по филмите: „Полупрофесионалисти”, „Кралството”, „Рики Боби: Лудият на макс”, „Диви/красиви”,  „Синьо увлечение” и „Светлините на стадиона”.


 
 
[+] Cinefish.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Cinefish.bg
[+] Stand.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Stand.bg
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Велин Манов
[+] PC Mania
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Велчо Стефанов
[+] Operationkino.net
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Димитър Дринов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Жени Монева
[+] списание Мода
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
90/100
 
Траян Коянков
Среден резултат: 80/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg