Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Градът

Актьорският състав - Градът / информация за филма

The Town 2010
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Актьорският състав

20.10.2010  |   синефиш.бг

БЕН АФЛЕК (Дъг /режисьор /сценарист) е признат за работата си като актьор, сценарист и режисьор. Прави режисьорския си дебют през 2007г. с криминалната драма  „Жертва на спасение”, която е номинирана за Оскар и печели няколко награди, включително за режисьорски дебют. Освен режисьор, Афлек е и сценарист на филма заедно с Арън Стокард. Във филма участват по-малкият му брат, Стейси Афлек, Морган Фрийман, Ед Харис и Мишел Монахан.
 През 2006г. Афлек прави впечатление с изпълнението си в драмата „Холивудленд” и е номиниран за Златен Глобус в категорията ‘най-добър актьор’.
Наскоро участва в „Екстракт”, романтичната комедия „Той не си пада по теб”, както и в трилъра „Правилата на играта” с Ръсел Кроу, Хелън Мирън и Рейчъл МакАдамс. Тази есен освен в „Градът”, ще видим Афлек и в „The Company Men” с Кевин Костнър, Крис Купър и Томи Лий Джоунс.
 За пръв път Афлек е забелязан с ролята си през 1997г. в драмата на Гюс Ван Сант „Добрият Уил Хънтинг”, на който написва сценария заедно със своя приятел и колега, Мат Деймън. Двамата печелят много награди, включително Оскар и Златен Глобус за най-добър оригинален сценарий.
 Афлек участва в наградения с Оскар филм на Джон Мадън „Влюбеният Шекспир”.
Други филми с негово участие са: „Армагедон”, „Пърл Харбър” и двата на режисьора Майкъл Бей; „Природни сили”; „Брокери”; „Смяна на платната”; „Всички страхове” по романа на Том Кланси; „Дявол на доброто”; „Момиче от Джърси”; „Човек на града”; „Димящи аса”.
През 2000г. Афлек заедно с Мат Деймън, Крис Мур и Шон Бейли създават компанията ‘LivePlanet, Inc.’ Първата им съвместна работа е сериалът „Project Greenlight”, излъчен по HBO. И трите сезона на сериала са номинирани за награда Еми.

РЕБЕКА ХОЛ (Клеър) се доказва като талант както на сцената, така и на екрана.
Наскоро Хол участва с Оливър Плат и Аманда Пийт в комедията „Моля, дайте”.
 Наскоро завърши работа по комедията „Everything Must Go” с Уил Феръл, както и по „The Awakening” с Имелда Стънтън.
 Хол получава похвали за ролята си във филма на Уди Алън „Вики Кристина Барселона”, в който си партнира с Скарлет Йохансън, Хавиер Бардем и Пенелопе Круз. За участието си Хол получава номинации за Златен Глобус и BAFTA.
Други филми, в които участва: „Дориан Грей”; „Фрост/Никсън”; „Престиж”; както и филмовият й дебют – „Starter for 10”.
 Хол има много участия в телевизията и на сцената.

ДЖОН ХАМ (Федерален агент Фроули) получава третата си номинация за награда Еми за участието си в сериала „Mad Men”.
Наскоро завърши работа по филма на Зак Снайдър „Sucker Punch”, който ще излезе по екраните през март 2011г. Участва с Джеймс Франко и Мери-Луиз Паркър в независимия филм „Howl”.
 Предишните му участия включват: „Денят, в който земята спря”; „Бяхме войници”; както и филмовият му дебют „Звездни каубои” на Клинт Ийстууд.
Освен в „Mad Men”, Хам участва и в други телевизионни сериали, някои от които са: „Звеното”, „Относно Браян”, „От местопрестъплението”, както и „Отделът”. Печели номинация за Еми за участието си в хитовия комедиен сериал „Рокфелер плаза”.
Ролята, с която става известен, е в сериала „Providence”.

 ДЖЕРЪМИ РЕНЪР (Джем) получава номинация за "Оскар" за най-добър актьор за участието си във филма на Катрин Бигълоу, спечелил престижната статуетка за най-добър филм „Войната е опиат”. За ролята си  на сержант Уилям Джеймс, Ренър е номиниран и за награди SAG, BAFTA и Independent Spirit.
 Предстои му участие в „The Avengers” на режисьора Джос Уедън.
 За пръв път привлича внимание към себе си с ролята си на сериен убиец във филма от 2002г. „Dahmer”. Участва с Колин Фарел и Самюел Л. Джаксън в „Специален отряд”. След това се снима в независимите филми „The Heart is Deceitful Above All Things” и „Neo Ned”.
Участва също и в: „Северна страна” с Чарлийз Терон; „Пътешествие до Рая”; „28 седмици по-късно”; „Прошка” с Мини Драйвър; „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд” с Брад Пит и Кейси Афлек.
 За телевизията участва в сериала „The Unusuals”.
   
 БЛЕЙК ЛАЙВЛИ (Криста)
предстои да я видим в приключенския филм „Green Lantern”, в който ще си партнира с Раян Рейнолдс. Филмът е на режисьора Мартин Кембъл, а премиерата му е през юни 2011г.
 За пръв път Лайвли привлича вниманието на публиката през 2005г. с ролята си в „Женско братство” и получава награда на публиката за най-добър дебют. През 2008г. участва в продължението „Женско братство 2”.
 Други филми, в които участва: комедията „Приет” с Джъстин Лонг; в независимия филм „Елвис и Анабел”; „Ню Йорк, обичам те”; „Живот на парчета” с Киану Рийвс, Робин Райт, Джулиан Мур и Алан Аркин.
 На малкия екран е добре позната с главната си роля в популярния сериал „Клюкарката”, който започва своя пети сезон тази есен.

ТАЙТЪС УЕЛИВЪР (Дино) и преди е работил с Бен Афлек по режисьорския му дебют „Жертва на спасение”.
В момента Уеливър се снима в сериалите „Добрата съпруга” и „Синове на анархията”.
 Други филми с негово участие: „Стесняването”; „Нападение над участък 13” с Итън Хоук и Лорънс Фишбърн; „Измама” с Ашли Джъд, Анди Гарсия и Самюел Л. Джаксън; „Бързи момчета”; „Водопадите Мълхоланд”; „Гангстери”; както и филма на Оливър Стоун „Доорс”.
 
 ПИЙТ ПОСЪЛТУЕЙТ (Фърги) е номиниран за Оскар за участието си в драмата „В името на отца”. След това се снима във филма на Браян Сингър „Обичайните заподозрени”.
 Други филми с негово участие са: „Вечният градинар”; „Мрачна вода”; „Местни новини”; „Последният мохикан”; „Амистад”; „Джурасик парк: изгубеният свят” на Стивън Спилбърг и други.
 Наскоро Посълтуейт се снима в хитовите филми „Генезис” и „Сблъсъкът на титаните”.
 
 КРИС КУПЪР (Мак)
печели "Оскар" и "Златен Глобус" за участието си в „Адаптация” на Спайк Джонзи, с който по-късно отново работят заедно по „Където бродят дивите неща”.
Купър е номиниран за пет награди SAG за ролите му в: драмата „Воля за победа”, „Американски прелести” на Сам Мендес, както и за участието си в „Капоти”.
 Предстоящите му проекти включват:  “The Company Men” с Бен Афлек, Кевин Костнър и Томи Лий Джоунс; „The Tempest” с Хелън Мирън.
 Други филми, в които участва: „Не ме забравяй”; „Кралството”; драмата „Пробив”; „Сириана”; „Самоличността на Борн”; „Патриотът” на Роланд Емерих; „Аз, моя милост и Айрийн”; „Октомврийско небе”; „Повелителят на конете”; „Големите надежди”; „Време да убиваш”; „Виновен по подозрение” и други.


 
 
[+] Cinefish.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Cinefish.bg
[+] Stand.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Stand.bg
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Велин Манов
[+] PC Mania
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Велчо Стефанов
[+] Operationkino.net
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Димитър Дринов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Жени Монева
[+] списание Мода
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
90/100
 
Траян Коянков
Среден резултат: 80/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg