Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Забраниха хоръра "Пираня 3DD" във Великобритания

Забраниха хоръра Пираня 3DD във Великобритания
Продължението на триизмерния хорър "Пираня 3D" - "Пираня 3DD" няма да бъде пусканo за разпространение във Великобритания.
Cinefish.bg

Филми
Забраниха хоръра "Пираня 3DD" във Великобритания

05.01.2012, 11:08  |   Видяна: 2317  |   avtora.com  |   ФИЛМ

Продължението на триизмерния хорър "Пираня 3D" - "Пираня 3DD" няма да бъде пусканo за разпространение във Великобритания. Решението е взето от компанията Entertainment Films, която отговаря за дистрибуцията на филма за територията на Острова.

Продължението на триизмерния хорър "Пираня 3D" - "Пираня 3DD" няма да бъде пусканo за разпространение във Великобритания. Оттам не пожелаха да мотивират действията си, като само заявиха, че лентата ще се появи на физически носител през втората половина на март 2012 година, така че феновете на жанра да имат възможност все пак да я гледат.

Самият филм е продължение на оригинала от 2010 година, който пък от своя страна е римейк на едноименния хит от 1978 г.

Събитията в първата част се развиват на езерото Виктория, в което, след земетресение, се появяват праисторически хищни риби. По същото време, там празнува компания от млади хора, които стават жертва на пираните.

В продължението, действието вече се развива в аквапарк, а в него участие взимат и някои от актьорите, участвали в предходния епизод като Винг Реймс и Кристофър Лойд.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg