Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ванила Айс ще изиграе писателя Марк Твен в ексцентричната комедия на Адам Сандлър “Абсурдната шестица”

Ванила Айс ще изиграе писателя Марк Твен в ексцентричната комедия на Адам Сандлър “Абсурдната шестица”
Ванила Айс ще изиграе писателя Марк Твен в ексцентричната комедия на Адам Сандлър “Абсурдната шестица”
Cinefish.bg

Филми
Ванила Айс ще изиграе писателя Марк Твен в ексцентричната комедия на Адам Сандлър “Абсурдната шестица”

27.01.2015, 10:11  |   Видяна: 1737  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
От около пет години насам комедийната звезда и продуцент Адам Сандлър разработва ансамбловата лента “Абсурдната шестица” (“Ridiculous 6”). Продукцията бива описвана от самия Сандлър като комедиен вариант на класическия уестърн от 1960-та година “Великолепната седморка”. В продължение на няколко години се смяташе, че дългогодишните партньори на актьора от студиото Сони Пикчърс ще отпуснат бюджета за снимки и реклама, но ситуацията се промени през изминалия есенен сезон.

Ванила Айс ще изиграе писателя Марк Твен в ексцентричната комедия на Адам Сандлър “Абсурдната шестица”В началото на месец октомври беше оповестена новината, че Адам Сандлър е обединил сили с компанията за онлайн видео услуги Netflix. С надеждата да пробият в света на филмовото производство от Netflix съобщиха, че ще финансират направата на четири игрални продукции с участието на Сaндлър, като първата от тях ще бъде именно “Абсурдната шестица”.

В продължение на месеци липсваха нови детайли за статута на комедийната лента, но малко по-рано днес бе сложен край на информационната суша. Официален източник от Netflix (цитиран от The Wrap) разкри, че снимките на продукцията ще стартират през този месец февруари, а Адам Сандлър ще се превъплъти в главната роля на мъж от Дивия запад, който е бил отгледан индианско племе.

В ексцентричната уестърн-комедия ще участва и рапъра-актьор Ванила Айс, който от своя страна ще изиграе ролята на световноизвестния писател и журналист Марк Твен. За Айс и Адам Сандлър това е втори общ проект след “Браво, момчето ми!”.

Ванила Айс ще изиграе писателя Марк Твен в ексцентричната комедия на Адам Сандлър “Абсурдната шестица”Все още не се разкрива кой ще поеме режисурата, но за сметка на това се знае, че екранни партньори на Сандлър и Ванила Айс ще бъдат небеизвестните Тайлър Лаутнър (“Здрач”), Роб Шнайдер (“Разкатаване”), Тери Крюз (“Непобедимите”), Ник Нолти (“48 часа”), Люк Уилсън (“Ангелите на Чарли”), Джон Ловиц (“Безопасен ум”), Ник Суордсън (“Стилист от запаса”), Стийв Бушеми (“Армагедон”), Дани Трейо (“Десперадо”), Стийв Зан (“Убиец на пътя”), Уитни Къмингс (“Кум под наем ООД”), Блейк Шелтън (“Щатът Маями”), Крис Парнел (“Внедрени в час”), Уил Форте (“Небраска”) и звездата от “Ловци на духове” Дан Акройд.

Лаутнър, Шнайдър, Уилсън и Крюз ще изиграят ролите на полу-братята на главния герой (Сандлър), а Ловиц ще бъде богат бизнесмен с изневеряваща съпруга (Къмингс). От своя страна Дани Трейо и Уил Форте се превъплъщават в образите на лидери на две враждуващи престъпни банди. Освен Марк Твен на екран ще се появи и друга известна историческа фигура – легендарния стрелец Уайът Ърп (в чиято роля ще видим Блейк Шелтън).

Вече завършеният сценарий на “Абсурдната шестица” е написан от Адам Сандлър и Тим Хърлихи (“Дърти хлапета”), а слуховете са, че на режисьорския стол ще седне създателя на “Щрак” Франк Корачи.

Имайки предвид вече определения старт на снимачния процес, очакванията са, че световната премиера на “Абсурдната шестица” ще се състои през 2016-та година.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg