Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми “Уорнър“ пренаредиха своите премиери

“Уорнър“ пренаредиха своите премиери
Cinefish.bg

Теми
“Уорнър“ пренаредиха своите премиери

21.04.2020, 08:53  |   Видяна: 866  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Новият филм за Батман безспорно ще е сред най-големите хитове на „Уорнър“ догодина. Снимките му започнаха още миналия месец, но бяха прекратени, след разрасналата се епидемия от коронавируса. Това неминуемо ще се отрази и на премиерата му.

Уорнър“ обявиха новия график на своите премиери. Според него няма да видим филма с Робърт Патинсън като пазителя на Готъм сити на предварително обявената дата 25 юни 2021 г. Премиерата му по кината ще е на 1 октомври.

Друг супергерой на DC също ще се появи със закъснение. „Шазам 2“, в който Закари Леви ще се завърне в ролята на един тийнейджър Супермен, трябваше да излезе на 1 април 2022 г., точно три години след премирата на първия филм. Вместо това ще го видим няколко месеца по-късно на 4 ноември.

“Уорнър“ пренаредиха своите премиери

Дълго отлаганият филм за Светкавицата с Езра Милър, чийто режисьор ще е Анди Мускети (двете части на „То“), също има промяна в премиерната си дата. Той обаче ще излезе по-рано от очакваното – вместо на 1 август 2022 г. ще го видим на 2 юни.

Един от най-интригуващите филми на студиото за тази година е „The Many Saints of Newark“. Предисторията на „Семейство Сопрано“ обаче няма да излезе през есента на 2020 г. Новата й премиерна дата е 12 март догодина. Явно този месец ще е много натоварен, защото тогава ще видим още две отложени премиери – „Ловци на духове: Наследство“ (5 март) и „Морбиус“ (19 март).

Все още очакваме решението на „Уорнър“ за друго дългоочаквано продължение. „Матрицата 4“ трябва да излезе на 21 май 2021 г., но снимките му също са замразени.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg