Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми “ерънс ћалик с филм за »сус ’ристос

“ерънс ћалик с филм за »сус ’ристос
Cinefish.bg

‘илми
“ерънс ћалик с филм за »сус ’ристос

10.06.2019, 16:45  |   ¬ид€на: 1445  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ
“ой безспорно е сред най-уважаваните ветерани в ’оливуд, но не спира да бълва филм след филм. ¬се още продължават коментарите за последни€ филм на “ерънс ћаликA Hidden Life“, чи€то премиера бе през минали€ месец на фестивала в  ан, но той вече е започнал снимки на нова продукци€. “€ ще разказва за нещо, което му е особено присърце – живота на »сус ’ристос.

Ќ€колко италиански медии съобщават, че ћалик снима нови€ си филм с работно заглавие „The Last Planet“ близо до јнцио, на юг от –им. —поред техни публикации филмът ще разказва за различни моменти от живота на ’ристос, основани на евангелистки притчи. —нимките ще се състо€т основно в природни€ резерват “ор  алдара и на близки€ до него плаж.„ќгромна чест е за јнцио да бъде избран от режисьор и творец с международна слава като “ерънс ћалик“, сподели кметът на града  андидо ƒе јнджелис.

ћакар че снимките €вно са започнали от н€колко седмици, все още не знаем никакви подробности за екипа и за актьорски€ състав. Ќад€ваме се скоро да научим повече информаци€ за продукци€та.

ѕреди по-малко от месец бе премиерата на „A Hidden Life“, разказващ за живота на австрийски сержант, отказал да воюва с нацистите по време на ¬тората световна война. ¬ъпреки че е с продължителност три часа, последни€т филм на ћалик предизвика неверо€тен отзвук сред критици и специалисти. ћнозина го об€виха за основен фаворит в битката за наградите „ќскар“, а премиерата му в —јў предстои през есента.


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg