Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми —тудиото зад У—топаджи€таФ ще пренесе на големи€ екран романа на —тивън  инг У»грата на ƒжералдФ

—тудиото зад У—топаджи€таФ ще пренесе на големи€ екран романа на —тивън  инг У»грата на ƒжералдФ
—тудиото зад У—топаджи€таФ ще пренесе на големи€ екран романа на —тивън  инг У»грата на ƒжералдФ
Cinefish.bg

‘илми
—тудиото зад У—топаджи€таФ ще пренесе на големи€ екран романа на —тивън  инг У»грата на ƒжералдФ

19.05.2014, 11:30  |   ¬ид€на: 4330  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ
ўо се отнас€ до ’оливуд —тивън  инг винаги е бил един от най-попул€рните и търсени съвременни писатели. ѕрез изминалите 40 години са били създадени стотици игрални продукции, чиито сюжети са вдъхновени от творби на  инг, и въпреки изминалото време интереса на студийните шефове към творчеството на 66-годишни€ писател продължава да бъде гол€м.

—тудиото зад У—топаджи€таФ ще пренесе на големи€ екран романа на —тивън  инг У»грата на ƒжералдФ— надеждата да постигнат успех както сред феновете на  инг, така и сред обикновените зрители, от студиото Intrepid Pictures (“—топаджи€та”) оповестиха преди броени часове, че публикувани€ през 1992-ра година съспенс-роман “»грата на ƒжералд” ще се сдобие с филмова адаптаци€.

“ворбата на  инг е една от малкото негови книги от 80-те и 90-те години, които въпреки из€вени€ интерес от страна на ’оливуд не б€ха адаптирани (по една или друга причина) за големи€ екран.

ќт Intrepid Pictures вече са закупили правата за филмиране и според официална информаци€ от студиото на режисьорски€ стол на бъдещата лента ще седне ћайкъл ‘ланаган, който е най-известен с работата си по тазгодишни€ изненадващ хорър-хит “ќгледалото”. —ценари€т на продукци€та е напълно завършен и очаквани€та са, че в най-добри€ случай снимките ще започнат през есента на тaзи година.

»стори€та на “»грата на ƒжералд” се фокусира върху прежив€вани€та на успешни€ адвокат ƒжералд Ѕърлингейм и съпругата му ƒжеси. —лед като решават да прекарат един уикенд в близост до красивото езеро  ашуакамак двамата слагат началото на необичайна игра помежду си, чи€то цел е да превърне в реалност и най-смелите им сексуални фантазии.

Ќо всичко се промен€ когато ƒжералд получава инфаркт докато ƒжеси е закопчана с белезници за леглото. ќкована и напълно сама в красивата къща ƒжеси постепенно пропада в необ€сним зловещ св€т, който превръща в реалност нейните най-големи страхове.

–ежисьорът ћайкъл ‘ланаган: “¬ много отношени€ “»грата на ƒжералд” ми напомн€ на “ћизъри” и “ƒолорес  лейборн”. “ова е една най-напрегнатите и вълнуващи истории, които съм чел и факта, че работ€ по филмовата адаптаци€ е една сбъдната мечта за мен. ћного е вълнуващо да се работи по подобен проект и зрителите ще станат свидетели на едно незабравимо приключение.”

¬ече завършени€ сценарий на “»грата на ƒжералд” е написан от ƒжеф ’ауърд (“ќгледалото”) и ћайкъл ‘ланаган, а продуценти са “ревър ћейси (“—топаджи€та”) и ƒжули ћей (“¬ кръвта”). ƒо н€колко седмици ще стане €сно кои актьори ще изигра€т главните роли.

јко всичко протече по план “»грата на ƒжералд” ще тръгне по кината през 2015-та година.


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното

1  оментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
Black is s... ѕоложително
1 31.05.2014, 08:24
ќценка: 0
0 гласа

(thu mbup)

 
 

«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg