Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Скарлет Йохансон: "Ще заснемем “Ghost in the Shell” в началото на следващата година"

Скарлет Йохансон: Ще заснемем “Ghost in the Shell” в началото на следващата година
Скарлет Йохансон: "Ще заснемем “Ghost in the Shell” в началото на следващата година"
Cinefish.bg

Филми
Скарлет Йохансон: "Ще заснемем “Ghost in the Shell” в началото на следващата година"

22.04.2015, 10:32  |   Видяна: 4602  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
В първите дни на 2015-та година от студиото на Стивън Спилбърг DreamWorks Pictures потвърдиха официално, че Скарлет Йохансон ще изиграе главната роля в дълго разработваната филмова версия на едноименната серия японски комикси и анимета “Ghost in the Shell” (“Призрак в черупката”).

scarlett johansson ghost in shellСценарият на продукцията е вече завършен, а на режисьорския стол ще седне англичанина Рупърт Сандърс, за когото това е втори пълнометражен студиен проект след “Снежанка и ловецът”.


От DreamWorks описват предстоящия “Ghost in the Shell” като “голям и амбициозен научнофантастичен филм, за чието създаване ще бъдат използвани най-новите триизмерни камери”, а бюджета за снимки със сигурност ще надвишава сумата от 100 милиона долара.

Кастингите а поддържащи роли започнаха и сега вече се знае кога точно ще се завъртят камерите на лентата. По време на интервю за най-новия си филм "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" Скарлет Йохансон заяви, че ако всичко протече по план снимките на “Ghost in the Shell” ще стартират в самото начало на 2016-та година.

Йохансон пред сайта Collider:
"Филмът ще бъде направен. Ще снимаме в началото на следващата година - през януари или през февруари. Това е което знам."

В научнофантастичния екшън 30-годишната актриса ще се превъплъти в образа на женски киборг, а екранната история ще се фокусира върху действията на специалния екип “Public Security Section 9”, който е съставен от бивши войници и полицейски детективи.

Задачата на новосформирания екип е да предотвратява действията на терористи, корумпирани политици и кибер-престъпници. Любопитно е да се отбележи, че “Ghost in the Shell” е втори общ фантастичен проект между Скарлет Йохансон и продуцентите от DreamWorks Pictures (след “Островът”).

Очакванията относно бокс офис представянето на бъдещия сай-фай екшън са без съмнение големи и вече се знае, че това ще бъде само началото на нов филмов франчайз. В най-добрия случай до края на лятото ще стане ясно кои други актьори ще се присъединят към вече потвърдената Скарлет Йохансон.

Световната премиера на “Ghost in the Shell” е насрочена за пролетния сезон на 2017-та година.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg