Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Създателят на "Димящи аса" насочва вниманието си към третата част на “Лоши момчета”

Създателят на Димящи аса насочва вниманието си към третата част на “Лоши момчета”
Cinefish.bg

Филми
Създателят на "Димящи аса" насочва вниманието си към третата част на “Лоши момчета”

10.06.2015, 10:54  |   Видяна: 1394  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Няколко седмици след успешния старт на “Лоши момчета 2” в международния бокс офис продуцента Джери Брукхаймър оповести, че култовите герои на Уил Смит и Мартин Лоурънс ще се завърнат поне още един път на големия екран. Самият Лоурънс потвърди желанието си да изиграе за трети път ролята на полицая от Маями Маркъс Бърнет, но натоварените графици на Майкъл Бей и Уил Смит (както и честото пренаписване на сценария) бяха основните причини поради които снимките на проекта бяха отлагани многократно.

Въпреки пречките, Джери Брукхаймър и началството на Сони Пикчърс не се отказват от намерението си да превърнат “Лоши момчета” в трилогия. Малко по-рано днес официален източник от студиото (цитиран от Deadline) разкри, че подготвителната работа по третата част продължава и ако всичко протече по план на режисьорския стол ще седне създателя на "Димящи аса" Джо Карнахан.

Създателят на "Димящи аса" насочва вниманието си към третата част на “Лоши момчета”46-годишния сценарист-режисьор има значителен опит в екшън-жанра и освен "Димящи аса" той е отговорен за заглавия като "Сивият", "Отдел "Наркотици" и високобюджетната филмова версия на сериала "А отборът". Динамичният и силно стилизиран подход на Карнахан към заснемането на екшъни неведнъж е бил сравняван с този на Майкъл Бей и затова не е съвсем изненадващо, че от Сони Пикчърс са привлекли именно него към третата част на “Лоши момчета”.

Що се отнася до Майкъл Бей, в момента той е зает с няколко мащабни продукции на Парамаунт Пикчърс и това не му позволява да се завърне отново на режисьорския стол на “Лоши момчета”. За сметка на това Джери Брукхаймър продължава да бъде част от творческия екип, а сценария на Дейвид Гугенхайм ("Секретна квартира") е вече напълно завършен.

Според Deadline работата по “Лоши момчета 3” протича "бързо" и намерението на Сони Пикчърс е старта на снимките да бъде даден след като Уил Смит приключи с работата си по комиксовия екшън "Отряд самоубийци". В продължение на няколко години не се знаеше дали Смит ще се появи в третата част, но за радост на феновете актьора изглежда е стигнал до споразумение с началството на студиото.

Преговорите между Сони Пикчърс и Джо Карнахан все още не са приключили, но според последната информация Карнахан е доволен от сценария на Дейвид Гугенхайм и е само въпрос на време преди той да подпише договора за режисура.

Все още не е потвърдено, но е напълно вероятно снимките на “Лоши момчета 3” да започнат още тази година. В следващите няколко седмици се очаква да бъде разкрита допълнителна информация за работата и екипа на екшън-проекта.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg