Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Продуцентите Димитър Митовски и Димитър Гочев за новия сериал на bTV „Революция Z: Секс, лъжи и музика”

Продуцентите Димитър Митовски и Димитър Гочев за новия сериал на bTV „Революция Z: Секс, лъжи и музика”
Продуцентите Димитър Митовски и Димитър Гочев за новия сериал на bTV „Революция Z: Секс, лъжи и музика”
Cinefish.bg

Тв новини
Продуцентите Димитър Митовски и Димитър Гочев за новия сериал на bTV „Революция Z: Секс, лъжи и музика”

18.10.2012, 16:15  |   Видяна: 5260  |   Press Release  |   ТВ

"Когато е на 18 години, всеки иска да промени света”, коментира в студиото на "Тази сутрин” изп. продуцент на новия сериал на bTV - Димитър Гочев.

Дали младежите от "Революция Z: Секс, лъжи и музика”, които искат да станат рок звезди, ще успеят в това начинание - ще разберем скоро, когато ще се запознаем с тяхната "Революция Z”. Това е сериал, който отразява живота на младите хора в България и не се страхува да представи темите табу – секс, лъжи, наркотици. (видео от гостуването на продуцентите в "Тази сутрин" по bTV можете да видите тук)

Кастингът е продължил близо 8 месеца, защото актьорите са подбирани и по музикален талант. Ментори на тийновете са музикантите от D2.

Никола Стоянов е в ролята на Тино, Джулия Бочева ще видим като Ани, Иван Тишев е Боби, а освен тях ще видим и Иван Иванов в ролята на Филип.

Героите:

Иван Иванов (в ролята на Филип)

Филип e музикант, любопитен, любознателен и весел. Той е добронамерен пацифист, който ужасно се притеснява от общуването с момичетата.


Иван Тишев (в ролята на Боби)

Боби е басист и е най-добрият приятел на Тино (нали си спомняте, че ролята на Тино изпълнява Никола?). Мечтае да бъде звезда и всички да са влюбени в него. Има добър музикален вкус и е склонен да вложи всичко, за да постигне целта си. Момичетата са луди по него, защото знае как да им говори и да ги впечатлява.


Никола Стоянов (в ролята на Тино)

Тино е на 15 години, бунтар и мечтател е, иска да направи своя музикална група. Момичетата виждат загадка в него, някои са привлечени от това, че е китарист, за други е просто странен. Интелигентен и талантлив е, но отказва да бъде част от системата и да спазва нормите.Джулия Бочева (в ролята на Ани)


Ани е странна, дръзка и изобретателна. Тя постоянно експериментира с външния си вид и е любителка на екстремните дейности.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg