Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Продължението на “БСП - Бесни Страшни Пенсии” тръгва по кината от месец август, 2013-та година

Продължението на “БСП - Бесни Страшни Пенсии” тръгва по кината от месец август, 2013-та година
От Summit Entertainment разкриха, че втория “БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще тръгне по световните киноекрани от 2-ри август, 2013-та година.
Cinefish.bg

Филми
Продължението на “БСП - Бесни Страшни Пенсии” тръгва по кината от месец август, 2013-та година

26.10.2011, 11:55  |   Видяна: 1804  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

В началото на месец юли, тази година, бе потвърдено, че криминалната екшън-комедия с Брус Уилис и Джон Малкович, “БСП - Бесни Страшни Пенсии”, ще се сдобие с продължение. Тази новина не бе изненадваща, тъй като филма натрупа приходи от над 180 милиона долара, а и самите актьори заявиха още преди премиерата, че със сигурност биха участвали в потенциална втора част.

В дните след потвърждението, че ще има втори филм, продуцента Лоренцо ди Бонавентура (“Трансформърс 3”) заяви, че намерението на студиото Summit Entertainment е да бъде привлечен отново същия екип, и че преговорите с актьорите и режисьора Робърт Швентке вече са започнали.

В началото на месец юли, тази година, бе потвърдено, че криминалната екшън-комедия с Брус Уилис и Джон Малкович, “БСП - Бесни Страшни Пенсии”, ще се сдобие с продължение.Все още не се знае кои от участниците в първата част са се присъединили официално към “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”, но изглежда, че продуцентите са напълно уверени, че всичко ще протече по план, и вече определиха премиерната дата на лентата.
В изявление, публикувано преди няколко часа в интернет, от Summit Entertainment разкриха, че втория “БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще тръгне по световните киноекрани от 2-ри август, 2013-та година. Този път, действието ще бъде ситуирано изцяло в Европа, а очакванията са, че главните персонажи ще бъдат отново Марвин, Франк, Сара и Виктория, които в първата част бяха изиграни съответно от Джон Малкович, Брус Уилис, Мери-Луис Паркър и носителката на “Оскар”, Хелън Мирън.

Според първоначалните слухове, и четиримата актьори са дали съгласието си да участват в “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”, но за момента все още няма официално потвърждение от Summit Entertainment.

Относно режисурата на филма, продуцентите се опитват да привлекат създателя на оригинала Робърт ШвенткеОтносно режисурата на филма, продуцентите се опитват да привлекат създателя на оригинала Робърт Швентке, който в момента работи по високобюджетния комиксов екшън “R.I.P.D.”, с участието на Райън Рейнолдс, Кевин Бейкън и Джеф Бриджис. Очаква се, че след като приключи с работата си по този филм, Швенте ще се насочи към продължението на “БСП - Бесни Страшни Пенсии”.

Сценаристите на първата част, Ерик Хобер и Джон Хобер, вече работят по оформянето на сюжета, а по думите на продуцента Лоренцо ди Бонавентура, във филма ще бъдат представени и два нови персонажа.

Бонавентура: “Марвин, Франк, Сара и Виктория са все още в центъра на сюжета. Ще се фокусираме най-вече върху основната група от герои, но ще добавим и две нови попълнения към нея.”

За момента, единствената друга продукция, чиято премиера също ще се състои на 2-ри август, 2013-та година е втората част на тазгодишния триизмерен хит “Смърфовете”.

До края на годината се очаква да стане ясно точно кои актьори ще се присъединят към продължението на “БСП - Бесни Страшни Пенсии”.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg