Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Потвърдено: “БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще се сдобие с продължение

Потвърдено: “БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще се сдобие с продължение
Филмът “БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще се сдобие с продължение, сценария е готов.
Cinefish.bg

Филми
Потвърдено: “БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще се сдобие с продължение

01.07.2011, 10:41  |   Видяна: 2797  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
В края на миналата година, по световните киноекрани се завъртя екшън-комедията “БСП - Бесни Страшни Пенсии”, в която участваха Брус Уилис, Джон Малкович, Морган Фрийман и Хелън Мирън. Базираният на едноименния графичен роман филм бе приет радушно от публиката и се превърна в изненадващ хит, със световни приходи от над 180 милиона долара.

Няколко седмици след премиерата, от студиото Summit Entertainment обявиха, че планират да направят продължение, но в последвалите месеци информацията относно втория филм беше оскъдна. Единственото, което бе разкрито е, че от Summit се опитват да привлекат отново както сценаристите Ерик и Джон Хобер, така и режисьора Робърт Швентке.

“БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще се сдобие с продължениеСега, няколко месеца по-късно, продуцента на “БСП - Бесни Страшни Пенсии”, Лоренцо ди Бонавентура (“G.I. Joe: Изгревът на Кобра”), не само потвърди, че филма ще се сдобие с продължение, но и заяви, че сценария е вече написан.

Ето какво сподели Ди Бонавентура по време на кратко интервю с MTV, проведено преди нюйоркската премиера на “Трансформърс 3”:

“В момента организираме всичко. Наскоро получих готовия сценарий, и сега обсъждаме как да съберем отново екипа. Беше забавно да работим с толкова големи таланти, и е наистина удивително колко много хора обичат този филм. Не бяхме подготвени за подобна реакция, и затова сме наистина горди с “БСП - Бесни Страшни Пенсии”. Няма начин да не се завърнем отново при тези герои, защото те бяха изключително забавни и интересни.

Знаем много добре, че публиката ще бъде разочарована, ако не види героите в продължението, но трябва да освежим историята, и затова ще прибавим един или двама нови герои. Все пак, Марвин, Франк, Сара и Виктория са все още в основата – всички искат тези персонажи да са отново в центъра на сюжета.

Но понякога се стремиш единствено към най-хубавото, и в крайна сметка, финалния резултат не е това, което си очаквал. Затова ние ще се фокусираме най-вече върху основната група от герои и ще добавим най-много две нови попълнения към нея. Въпреки големите очаквания, всичко все пак трябва да бъде дозирано.”

“БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще се сдобие с продължениеДи Бонавентура не разкри дали режисьора на оригинала Робърт Швентке ще се завърне отново. Според източници от Summit Entertainment, по всяка вероятност продуцентите ще трябва да търсят нов режисьор, тъй като в момента Швентке се подготвя за снимките на друга продукция – фантастичния комиксов екшън “R.I.P.D.”, в който ще участват звездите Райън Рейнолдс (“Зеленият фенер”) и Джеф Бриджис (“TRON: Заветът”).

За сметка на това обаче, Брус Уилис, Джон Малкович и Мери-Луис Паркър неофициално са потвърдили желанието си отново да се превъплътят в ролите на Франк Моузес, Марвин Богс и Сара Рос.

Очаква се в най-скоро време, от Summit Entertainment да публикуват изявление, в което ще разкрият повече подробности за дългоочакваната втора част на “БСП - Бесни Страшни Пенсии”.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
netfocus Положително
1 01.07.2011, 02:38
Оценка: 0
0 гласа

аз съм за

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg