Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи снимки от психо-трилъра “The Woman” (“Жената”)

Първи снимки от психо-трилъра “The Woman” (“Жената”)
Компанията Moderncine разпространиха първите официални снимки от предстоящия трилър “The Woman”.
Cinefish.bg

Филми
Първи снимки от психо-трилъра “The Woman” (“Жената”)

30.11.2010, 10:38  |   Видяна: 6213  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Въпреки че снимките все още не са приключили, от компанията Modernciné разпространиха първите официални снимки от предстоящия трилър “The Woman”. Кадрите са подбрани лично от режисьора на лентата Лъки Маккий и на тях могат да се видят всички главни герои от продукцията.

“The Woman” е петия режисьорски проект на Маккий, който след работата си върху трилърите “Гората” и “Май” се превърна в един от най-перспективните хорър-режисьори в Холивуд.

компанията Modernciné разпространиха първите официални снимки от предстоящия трилър “The Woman”.

Според него, “The Woman” няма да бъде традиционен филм на ужасите.

Маккий:Не залагаме на количеството кръв, а залагаме на това какво се крие в човешкото съзнание. Филмът ще притежава много мрачна и зловеща атмосфера, защото в крайна сметка това е най-важното нещо за един успешен хорър филм – атмосферата. Можеш да заливаш целия екран с кръв, но не си ли създал правилната атмосфера, на публиката просто няма да й пука. Надявам се, че с “The Woman” ние ще предоставим на феновете един напълно задоволителен трилър с интересна история и пълнокръвни герои.

“The Woman” ще разкаже историята на адвоката Кристофър Клийк и неговото семейство. Веднага след като се нанасят в новия си дом, намиращ се в дълбоката провинция, те стават свидетели на странни явления случващи се в близката гора. Явления, най-вероятно предизвикани от млада жена, която по незнайни причини обитава местността. В началото всички си мислят, че става дума за момиче живеещо в околността или за някакви хлапета, които се забавляват.

“The Woman” е петия режисьорски проект на Маккий, който след работата си върху трилърите “Гората” и “Май” се превърна в един от най-перспективните хорър-режисьори в Холивуд.

Но когато Клийк се среща за първи път с нея, всичко се променя и любопитството на семейството се превръща в борба за оцеляване.

Главните роли във филма ще бъдат изпълнени от Шон Бриджърс (“Сватбен сезон”), Анджела Бетис (“Луди години”), Полиана Макинтош (“Изпозагубеният свят”) и Томи Нелсън (“Добрият пастир”). Освен режисьор, Лъки Маккий е и сценарист на “The Woman”, заедно с Джак Кечъм (“Потомство”).

Лентата е продуцирана от Андрю ван де Хотен (“Съседката”), Франк Олсън (”Изгряващи звезди”) и Илейн Гибсън (“Априлски дъждове”).

Снимките на “The Woman” ще приключат до края на годината, а премиерата ще се състои през 2011 година. Датата все още не е определена.

thewomanmovie.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

7 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
alians Неутрално
1 27.12.2010, 02:51
Оценка: -1
1 гласа

Изглежда супер зловещо...

 
 
 
tihomirboe... Неутрално
2 27.12.2010, 02:40
Оценка: -1
1 гласа

 
 
 
behwolf Неутрално
3 25.12.2010, 09:07
Оценка: 0
0 гласа

винаги се кефя на такива филми,защото като пусна на гаджете винаги пискя от страх .Много ме кефят,като цяла такива филми,но неискам в реални живот да ми се случат такива неща .

 
 
 
wrwr Неутрално
4 25.12.2010, 07:51
Оценка: -1
1 гласа

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooo MOTHER FUCK ПИСНА МИ ОТ ЗАБЕЛЕЖЕТ ТЪПИ психо трийлъри които са кретенски тъпи и вечепбанални такива трябва да се забраняват със закон ама как може такова нещо.................................... ........................................ ........................................ ........................................ ........................................ ........................................ ........................................ ........................................ ...................................

 
 
 
ATN27 Неутрално
5 30.11.2010, 06:45
Оценка: 0
0 гласа

mm daa интерресно изглебда

 
 
 
ispanetza Положително
6 30.11.2010, 01:08
Оценка: 0
0 гласа

Обещаващо звучи!!!

 
 
 
MimzZz
1 30.11.2010, 07:18
Оценка: 0
0 гласа

Да, дано се оправдаят очакванията :]]

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg