Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи поглед и нови детайли за продължението на хита “Лабиринтът: Невъзможно бягство”

Първи поглед и нови детайли за продължението на хита “Лабиринтът: Невъзможно бягство”
Cinefish.bg

Филми
Първи поглед и нови детайли за продължението на хита “Лабиринтът: Невъзможно бягство”

12.03.2015, 09:06  |   Видяна: 4313  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Със световните си приходи от близо 350 милиона долара приключенската лента “Лабиринтът: Невъзможно бягство” се нареди сред най-успешните нетриизмерни заглавия на 2014-та година. Още преди нискобюджетната продукция да бъде свалена от екраните от студиото 20th Century Fox започнаха да разработват директно продължение.

Официалното заглавие на втората част е “Лабиринтът: В обгорените земи”, а българската й премиера е насрочена за есента на тази година. Сценарият на лентата е вдъхновен от втората книга от литературната поредица “Лабиринтът” (озаглавена “The Scorch Trials”), а младия актьор Дилън О’Брайън се завръща отново в главната роля на Томас.Очакванията на 20th Century Fox за представянето на “Лабиринтът: В обгорените земи” са без съмнение големи и за да засилят зрителския интерес от студиото разпространиха малко по-рано днес първите официални снимки от продукцията.

На кадрите могат да се видят познатите от първата част главни герои, които след като успяват да се измъкнат от мистериозния лабиринт се оказват в центъра на пустинен свят, в който върлуват опасни болести и жадни за кръв канибали.Продуцентът Уик Годфри: “Първият филм беше за мистерията. “Къде сме и какво е това място? И можем ли да се измъкнем?”. Вторият филм е за последствията от успешното бягство и откритието за истинската същност на света.”

Екранните партньори на Дилън О’Брайън от първия филм Томас Броуди-Сангстър, Ки Хонг Лий и Кая Скоделарио се завръщат за втори път в ролите на Нют, Минхо и Тереза. Режисурата е отново поверена на Уес Бол, който от своя страна описва продължението като “по-голямо и по-безмилостно приключение”.

Бол: “Едно от нещата с които най-много се гордея е, че успяхме да направим първата част по-мрачна и сериозна. Това се хареса на по-възрастните зрители и мисля, че превърна филма в нещо повече от просто поредната екранизация на младежки роман.

В това отношение продължението не се различава. Ситуацията в която попадат героите е много сериозна. Светът е превърнат в пустиня с пясъчни дюни, които се издигат и поглъщат руините на човешката цивилизация. Има същества, които наподобяват зомбита, но аз не бих ги нарекъл точно така. Те не са живи мъртъвци, но са изпълнени с много ярост.”

Действието на “Лабиринтът: В обгорените земи” започва от момента в който приключи първата част, а за направата на филма беше отделен бюджет от 50 милиона долара. Също както предшественика си втората част ще се прожектира в двуизмерен и IMAX формат.

Българската премиера на “Лабиринтът: В обгорените земи” е насрочена за 18-ти септември, 2015-та година.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg