Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи плакат на „Замръзналото кралство 2“

Първи плакат на „Замръзналото кралство 2“
Първи плакат на „Замръзналото кралство 2“
Cinefish.bg

Филми
Първи плакат на „Замръзналото кралство 2“

11.06.2019, 08:58  |   Видяна: 445  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
„Дисни“ представиха първия плакат на един от хитовете си за края на годината. Малко е да се каже, че интересът към „Замръзналото кралство 2“ е голям. Всички се надяват той да надмине успеха на оригинала, който със спечелените 1,2 милиарда долара си остава най-касовата анимация на всички времена.

Елза и Анна в Замръзналото кралство 2

 Първи плакат на „Замръзналото кралство 2“На преден план на плаката са двете сестри Елза и Анна. Той изглежда доста загадъчен и не толкова детински. Явно подсказва, че и продължението ще е с по-сериозен и драматичен тон, който ще съответства на аудиторията му, която вече е пораснала. Все пак ако през 2013 г. основните му зрители са били 6-7 годишни, те вече са на границата или са преминали в тийнейджърска възраст.

За момента не знаем много подробности за сюжета, освен че отново ще видим Елза, Анна, Кристоф, Свен и Олаф в ново приключение. Ще има и нови герои, за които тепърва ще разберем повече, а освен това ще чуем и нови песни, които се надяваме да са от класата на безспорния хит „Let It Go

По-късно днес ще излезе и официалният трейлър на „Замръзналото кралство 2“, който ще разкрие повече какво да очакваме от бъдещия хит. Режисьори на филма отново са Крис Бак и Дженифър Лий, а премиерата му е на 22 ноември.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg