Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първа снимка на Джоузеф Гордън-Левит като Едуард Сноудън

Първа снимка на Джоузеф Гордън-Левит като Едуард Сноудън
Cinefish.bg

Филми
Първа снимка на Джоузеф Гордън-Левит като Едуард Сноудън

05.03.2015, 09:08  |   Видяна: 1755  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
След като миналата година стана ясно, че Джоузеф Гордън-Левит ще изиграе ролята на Едуард Сноудън във филма на Оливър Стоун „Snowden”, вчера се появи и първата снимка на актьора.

Самият Гордън-Левит я публикува във профила си във фейсбук с думите:
„Бях изненадан, когато научих, че Едуард Сноудън се е присъединил към американската армия през 2004 г. Той искал да замине за Ирак, но по време на обучението си във Форт Бенинг счупил и двата си крака и бил освободен от служба. Но той продължил да иска да служи на своята страна (можете да го обичате или да го мразите, но не можете да отречете, че има силна воля) и затова успял да започне работа в ЦРУ. Днешните сцени ми се струват особено удачни за начало на работата ни по филма. Беше трудно, но съвсем не толкова, колкото по време на истинско военно обучение. Аз благодаря за честта и съм изключително развълнуван да участвам в тази сцена под режисурата на Оливър. Все си повтарям: „Този човек е режисирал „Взвод”!”

Във филма освен Джоузеф Гордън-Левит („Генезис”), участват Шайлийн уудли, Скот Истууд, Мелиса Лео, Закари Кинто, Рис Айфънс, Никълъс Кейдж, Джоуели Ричардсън и Тимъти Олифант.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg