Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Игри PES 2012: Най-доброто в контрола на играчите

PES 2012: Най-доброто в контрола на играчите
Новата система Teammate Control, която дава на геймърите пълен контрол над второстепенните играчи, докато нападателят владее топката, представлява изумително предимство за поредицата.
Cinefish.bg

Игри
PES 2012: Най-доброто в контрола на играчите

21.07.2011, 15:46  |   Видяна: 4402  |   синефиш.бг  |   ИГРИ
Konami Digital Entertainment GmbH разкри допълненията към PES 2012, които ще дадат на потребителите повече контрол върху случващото се на игрището от която и да е футболна игра, излизала до момента. Новата система Teammate Control, която дава на геймърите пълен контрол над второстепенните играчи, докато нападателят владее топката, представлява изумително предимство за поредицата.

По-рано от KONAMI обявиха управлението Off The Ball – новата система за подбор на играчи, в която всеки футболист може да бъде набелязан и управляван при изпълняването на заучени положения или при защита. Teammate Control обаче ще даде на играчите на PES 2012 пълна свобода във всички зони.

Konami Digital Entertainment GmbH разкри допълненията към PES 2012, които ще дадат на потребителите повече контрол върху случващото се на игрището от която и да е футболна игра, излизала до момента.

Системата Team Control работи в две посоки, когато потребителят натиска десния аналогов стик в посока на играча, когото иска да контролира. Режимът Assisted позволява на геймъра да активира втори играч като натисне R3 бутона, както и да има завишен контрол чрез ефективно тичане. По-голям контрол предлага и режима Manual, където потребителите имат пълна свобода на движение на втория играч и могат да тичат като рязко сменят посоката на движение и да намират свободни пространства, преди да поискат пас от играча с топката. След това, щом освободи бутона R3, геймърът отново ще превключи към управление от изкуствения интелект и може да презапише всички движения, които иска да отмени. И на двамата може да се повлияе по всяко време, затова играчите могат да правят движения, без да чакат завършването на паса.

PES 2012 вече добави голямо количество нови ИИ елементи, за да гарантира, че действията на терена наистина отразяват тези от истинския футбол, при това на най-високо ниво. Системата Active AI ви осигурява много по-ефективно проследяване на нападателите, но без да компрометира формата на отбора, докато ситуациите един-на-един предлагат по-добър контрол докато защитниците пресират и избутват, за да спечелят топката, а нападателите могат да използват финтовете и движенията с горната част на тялото си, за да заобиколят и заблудят своя човек.

Konami Digital Entertainment GmbH разкри допълненията към PES 2012, които ще дадат на потребителите повече контрол върху случващото се на игрището от която и да е футболна игра, излизала до момента.

В PES 2012 наказанията са напълно преработени и сега се използва камера зад гърба на изпълняващия удара, като играчите определят позицията, силата и поставянето на всеки удар. Подобрена е и стрелбата като са взети предвид различните характеристики на всеки играч, както оказващите влияние тайминг, скорост на топката и позиция на тялото спрямо топката. Завръщат се и финтовете при стрелба, като играчът се движи, за да може вратарят да се излъже и футболистът да се препозиционира за по-чист удар.

Сега геймърите могат да подобрят уменията си със завръщането на обичания режим ‘Challenge Training’. Популярна част от историята на PES, Challenge Training дава на играча поредица от трудни тестове, които могат да бъдат използвани за подобряване на различни умения. Режимът позволява на потребителите да се потрудят върху атакуващите и защитните си умения, за да подобрят цялостната си игра. Включени са и тестове за дриблиране с топката и предизвикателства със заучени положения, които изискват уцелване на поредица от мишени.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg