Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Осмият филм от хорър-поредицата “Убийствен пъзел” тръгва по кината през 2016-та година

Осмият филм от хорър-поредицата “Убийствен пъзел” тръгва по кината през 2016-та година
Осмият филм от хорър-поредицата “Убийствен пъзел” тръгва по кината през 2016-та година
Cinefish.bg

Филми
Осмият филм от хорър-поредицата “Убийствен пъзел” тръгва по кината през 2016-та година

16.10.2014, 11:20  |   Видяна: 8262  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
През 2004-та година нискобюджетния филм “Убийствен пъзел” сложи началото на една от най-печелившите и популярни хорър-поредици в историята на киното. Освен седем игрални филми франчайза е съставен от успешни серии комикси, видеоигри, играчки и няколко късометражни ленти. Последната засега част от филмовата поредица “Убийствен пъзел” се завъртя по българските и световни киноекрани в края на 2010-та година и регистрира финансови постъпления от над 130 милиона долара.

Осмият филм от хорър-поредицата “Убийствен пъзел” тръгва по кината през 2016-та годинаОбщите приходи на всички досегашни филми се равняват на близо един милиард долара и след успешния кинопоход на “Убийствен пъзел 7” се смяташе, че поредицата със сигурност ще бъде продължена с поне още една игрална продукция.

В продължение на близо четири години обаче от студиото Lionsgate не разкриваха нова информация за бъдещето на “Убийствен пъзел” и постепенно вниманието на широката публика и медиите се насочи към по-новите хорър-поредици “Паранормална активност” и “Коварен капан”.

Независимо от това филмите за изобретателния сериен убиец Jigsaw продължават да имат голям брой почитатели и малко по-късно този месец от Lionsgate ще отбележат десетата годишнина от дебюта на оригиналния “Убийствен пъзел” с прожекции на филма в няколко големи северноамерикански градове.

Именно по време на едно от интервютата за завръщането на първата част в кината бе разкрито, че вече е започнала подготвителната работа по “Убийствен пъзел 8”.

В разговор за сайта ShockTillYouDrop продуцента на поредицата Орен Коулс заяви, че създателите на оригиналния филм Джеймс Уан (режисьор) и Лий Уанел (сценарист) със сигурност ще участват в направата на осмата част, а самата лента най-вероятно ще тръгне по кината през 2016-та година.

Коулс: “След като “Убийствен пъзел” мина по кината Джеймс и Лий не искаха да бъдат свързвани единствено с този филм. Искаха да пробват други, различни неща. Сега, талантите им вече са доказани и те ще се върнат обратно към поредицата. Двамата отново ще поставят своя почерк върху материала и това всъщност е една от причините поради които ние се съгласихме да направим осмата част. Времето дойде и целта ни е да завършим “Убийствен пъзел 8” до 2016-та година.”

От Lionsgate все още не коментират плановете за осмия “Убийствен пъзел” и поне за момента не се споменават актьорски имена.

В следващите месеци се очаква да бъде разкрита по-подробна информация за работата и екипа на “Убийствен пъзел 8”.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg