Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Обявиха официалното заглавие на „Хобс и Шоу“

Обявиха официалното заглавие на „Хобс и Шоу“
Cinefish.bg

Филми
Обявиха официалното заглавие на „Хобс и Шоу“

24.12.2018, 14:48  |   Видяна: 2202  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
„Юнивърсал“ обявиха официалното заглавие на големия си хит за 2019 г. Разбира се, става въпрос за „Хобс и Шоу“ – новото попълнение в поредицата „Бързи и яростни“, посветено на героите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм.

И за да е ясно на всички, че филмът е част от поредицата, в крайна сметка заглавието му ще бъде „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“. За момента не знаем много подробности за сюжета, но главни лица в него ще са двама от най-любимите герои от всички осем филма досега.

Обявиха официалното заглавие на „Хобс и Шоу“

Бившият агент Люк Хобс (Джонсън) и лошото момче Декарт Шоу (Стейтъм) ще заформят нетипична комбина в името на ново високоскоростно приключение. Двамата ще трябва да се преборят със злодея Брикстън (Идрис Елба), който засенчва всички противници на бързия и яростен отбор досега. Сред новите попълнения в актьорския състав са още Ванеса Кърби, Ейза Гонзалес и Еди Марсан, а режисьор е Дейвид Лийч („Дедпул 2“).

В своето първо интервю след края на снимките Стейтъм сподели, че освен много екшън, във филма ще има и невероятно забавни моменти. „Дуейн и аз никога не успявахме изцяло да се развихрим, докато снимаме поредния филм от поредицата „Бързи и яростни“. Представяхме съвсем малка част от забавленията, които можем да генерираме заедно. Сега вече нямахме никакви спирачки да го направим. Филмът се получи много по-забавен, отколкото предполагахме. Все пак това е историята на двама мъже, които непрекъснато си погаждат номера, на които съм сигурен че публиката много ще се забавлява“, споделя звездата от „Мега звяр“.

Премиерата на „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“ очакваме на 2 август 2019 г.

Обявиха официалното заглавие на „Хобс и Шоу“


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg