Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Игри Обявиха дата за демото на NEED FOR SPEED THE RUN

Обявиха дата за демото на NEED FOR SPEED THE RUN
В Need for Speed The Run геймърите попадат в напрегнато състезание с високи залози, което непрекъснато ще поддържа усещането, че се намират в опасност.
Cinefish.bg

Игри
Обявиха дата за демото на NEED FOR SPEED THE RUN

05.10.2011, 17:46  |   Видяна: 1850  |   Press Release  |   ИГРИ
Притежавате ли необходимите качества, за да победите приятелите си в скоростно състезание от Голдън Гейт до Импайър Стейт?

Electronic Arts Inc. обяви, че геймърите ще имат шанса да изпробват куража си в демото на Need for Speed The Run, което започва на 18 октомври.

Electronic Arts Inc. обяви, че геймърите ще имат шанса да изпробват куража си в демото на Need for Speed The Run, което започва на 18 октомври.Като използват емблематичния за Need for Speed поредицата елемент Autolog*, играчите ще се състезават, за да видят кой ще се изкачи на върха и кой ще остане, за да диша праха най-отзад, докато се състезават през Дезърт Хилс в Калифорния и Индипендънс Пас, Колорадо.

В демото на Need for Speed The Run играчите ще имат достъп до две мощни суперколи, включително Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni. Вторият автомобил - 2012 Porsche 911 Carrera S – ще бъде отворен, когато геймърите убедят свой приятел да свали демото. То ще бъде достъпно за изтегляне в Xbox LIVE® Marketplace в целия свят и PlayStation®Network в Северна Америка от 18 октомври до 1 ноември, както и в PlayStation Network в Европа от 19 октомври до 1 ноември.

В Need for Speed The Run геймърите попадат в напрегнато състезание с високи залози, което непрекъснато ще поддържа усещането, че се намират в опасност. Температурата се покачва и започва смъртоносен екшън, когато играчите поемат ролята на Джак Рурк  и се впускат в състезание с 200 от най-известните пилоти в света за награда от 25 милиона долара в брой. Три хиляди мили безпощаден асфалт от Сан Франциско до Ню Йорк. Без ограничения в скоростта.

Без правила. Без съюзници. Натоварени градски улици, заледени планински проходи и тесни каньони ще тласкат играчите до ръба на шофьорските им възможности. Непрекъснато преследвани от полицията, както и от хората, които желаят смъртта на Джак, геймърите се състезават за живота на персонажа си.

Разработена от студиото Black Box, Need for Speed The Run ще бъде в магазините на 17 ноември 2011 във версия за Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii и Nintendo 3DS™. 

* Елементът Autolog е достъпен само в Xbox 360, PlayStation 3, PC и Nintendo 3DS версиите.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg