Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Новият сериал "Под прикритиe" на Димитър Митовски - по БНТ

Новият сериал Под прикритиe на Димитър Митовски - по БНТ
Новият сериал на Димитър Митовски - "Под прикритиe", ще стартира в ефира на БНТ през април
Cinefish.bg

Тв новини
Новият сериал "Под прикритиe" на Димитър Митовски - по БНТ

21.02.2011, 13:58  |   Видяна: 4010  |   avtora.com  |   ТВ

Новият сериал на Димитър Митовски - "Под прикритиe", ще стартира в ефира на БНТ през април, "хвърляйки ръкавицатa" на другия проект на продуцента - "Стъклен дом" по bTV. За разлика от него обаче, новата поредица ще залага далеч повече на криминалните елементи, което обяснява и защо е обявена като заглавие в жанра крими драма (с любовни изстрели, по думите на създателите й).

Режисьори ще бъдат същите имена - освен Митовски, над сериала ще работят Димитър Гочев и Виктор Божинов.Не по-малко интригуващи са звездите в актьорския състав, с чиято поява стартира и сериозна конкуренция срещу колегите им от "Стъклен дом".

Първото познато име е Захари Бахаров, който ще е в ролята на престъпник и ще се бори за рейтинг по БНТ, докато по-малкият му брат – Явор Бахаров, се изявява в "Стъклен дом" по bTV, Владимир Пенев ще е лидер на мафиотска организация, красивата му съпруга ще е топмоделът Ирена Милянкова (няма как да избягаме от сравнението с Луиза Григорова), а главният персонаж отново е поверен на непознато лице.

Това е младият Ивайло Захариев, който се надява на същия успех, който постигна Калин Врачански след дебюта на "Стъклен дом". В каста е и Христо Мутафчиев - в ролята на претърпяващ трансформация от негативен в положителен герой.

Сюжетът разказва за полицай под прикритие (Захари Бахаров), който се внедрява в престъпна организация и се бори за справедливост, но неочаквано се влюбва в съпругата на боса й.

Поне за момента, "Под прикритие" е обявен с един сезон от 12 епизода по 54 минути, но както и самият Митовски обича да казва: "Ако публиката го хареса, със сигурност ще има и продължение".

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
HeBuguM Положително
1 23.02.2011, 03:46
Оценка: 1
1 гласа

Заглавието на новината не е ли малко объркано или аз не съм му схванал смисъла

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg