Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нови снимки от снимачната площадка на третия филм от поредицата “Мъже в черно”

Нови снимки от снимачната площадка на третия филм от поредицата “Мъже в черно”
В интернет бяха публикувани нови снимки от снимачната площадка на дългоочакваната трета част на хитовата фантастична поредица “Мъже в черно”.
Cinefish.bg

Филми
Нови снимки от снимачната площадка на третия филм от поредицата “Мъже в черно”

13.04.2011, 16:05  |   Видяна: 3871  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
В интернет бяха публикувани нови снимки от снимачната площадка на дългоочакваната трета част на хитовата фантастична поредица “Мъже в черно”. На снимките са звездата на филма, Уил Смит, в ролята на агент Джей и новото попълнение в актьорския състав, Джош Бролин, който изпълнява ролята на по-младия агент Кей.

На режисьорския стол на “Мъже в черно 3” сяда Бари Зоненфелд, който засне и първите два филма, а партньори на Уил Смит и Джош Бролин ще бъдат Ема Томпсън, Томи Лий Джоунс, Джемейн Клемен, Рип Торн и певицата Никол Шерзингер.

Официално, сюжета на филма все още не е разкрит, но това което се знае е, че агент Джей (Уил Смит) ще се върне назад във времето, по-конкретно в 60-те години, с цел да спаси младия агент Кей (Джош Бролин), който се е превърнал в мишена на странния и изключително опасен Борис (Джемейн Клемен).

Въпреки че за направата на “Мъже в черно 3”, от Columbia Pictures успяха да съберат оригиналния екип, работил върху първите две части, продукцията бе съпътствана от множество проблеми, които дори принудиха режисьора и продуцентите да прекратят снимките за няколко дни. Според източници близки до проекта, постоянните промени в сценария и внезапното напускане на някои от актьорите, са основните причини поради които снимките бяха прекратени за повече от една седмица.

Сценарият на “Мъже в черно 3” бе написан от Майкъл Сочио (“Принцът от Бел Еър”), Итън Коен (“Тропическа буря”) и Джеф Нейтънсън (“Час пик 2”), но преди около един месец, продуцентите изненадващо наеха сценариста Дейвид Коеп (“Таен прозорец”), който според официалното изявление на студиото, е трябвало да обработи някои от все още незаснетите сцени.Друг проблем пред който бе изправен екипа на филма, бе и внезапното напускане на актьорите Алек Болдуин и Бети Уайт. Все още не се знае защо Уайт и Болдуин се оттеглиха от проекта, и не е ясно дали проблемите със сценария са били разрешени, но от Columbia Pictures уверяват, че всичко това няма да се отрази на вече определената премиерна дата на филма. Звездата на поредицата Уил Смит е също оптимистично настроен и заяви, че това ще бъде най-добрия филм от поредицата.

Режисьорът Бари Зоненфелд потвърди, че “Мъже в черно 3” ще се разпространява в 3D-формат, въпреки че за снимките не се използват триизмерни камери. Според Зоненфелд, технологията за конвертиране на заснет двуизмерен материал в 3D, е вече достатъчно напреднала, и затова е било взето решението, лентата да бъде компютърно обработена в триизмерен формат по време на постпродукцията.

Продуценти на “Мъже в черно 3” са Стивън Спилбърг (“Трансформърс”), Лори Макдоналд (“Островът”) и Уолтър Паркс (“Гладиатор”). Снимките на филма се очакват да приключат дo един месец.

Световната премиера на триизмерния “Мъже в черно 3” ще се състои на 25-ти май, следващата година.


comingsoon.net
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg