Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нови снимки от предстоящата триизмерна анимация “Весели крачета 2”

Нови снимки от предстоящата триизмерна анимация “Весели крачета 2”
Warner Bros публикуваха в интернет нови официални снимки от продължението на хитовата анимация от 2006-та година, “Весели крачета”.
Cinefish.bg

Филми
Нови снимки от предстоящата триизмерна анимация “Весели крачета 2”

18.08.2011, 10:34  |   Видяна: 5727  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

За да продължат да поддържат интереса на феновете, от компанията Warner Bros публикуваха в интернет нови официални снимки от дългоочакваното продължение на хитовата анимация от 2006-та година, “Весели крачета”. Филмът ще се разпространява в триизмерен формат, а Илайджа Ууд, Робин Уилямс, Брад Пит, Мат Деймън и Пинк озвучават главните герои.

Режисьор на “Весели крачета 2” е Джордж Милър, който освен, че стои зад първата част, е създал и хитове като “Лудия Макс” и “Вещиците от Истуик”. В годината на премиерата си, “Весели крачета” натрупа над 380 милиона долара от световното си киноразпространение, и спечели награда “Оскар” в категорията “Най-добър анимационен филм”.

За да продължат да поддържат интереса на феновете, от компанията Warner Bros публикуваха в интернет нови официални снимки от “Весели крачета 2”.

Този успех позволи на Warner Bros да отпусне значително по-голям бюджет за продължението, а режисьора Джордж Милър заяви, че този път, целия екип е разполагал с повече време за обработване на сложната компютърна анимация, която стои в основата на филма.

Сюжетът на “Весели крачета 2” отново ще се фокусира върху живота на танцуващия пингвин Мъмбъл и неговата любима Глория, които вече се радват на свой син, носещ името Ерик. Но радостта скоро се превръща в разочарование, когато Мъмбъл открива, че Ерик не може да танцува. Въпреки положените усилия от страна на родителите, младия пингвин не изпитва желание да тръгне по стъпките на баща си, и в крайна сметка решава да избяга от семейството за да прекарва повече време с новия си приятел - летящия пингвин Могъщия Свен.

Warner Bros публикуваха в интернет нови официални снимки от “Весели крачета 2”.

Наясно със ситуацията в която се намира, Мъмбъл приема факта, че сина му никога няма да наследи неговия талант. Но скоро, целия свят на пингвините се изправя пред сериозна заплаха, и единствено Мъмбъл може да се справи с назряващата ситуация. Когато именно той успява да обедини всички пингвини заедно, младия Ерик разбира, че баща му е много повече от това което се вижда на пръв поглед.

Режисьорът Джордж Милър: “Това е може би най-сложния филм по който съм работил досега. Хората си мислят, че анимационните филми са лесни за правене, защото всичко се намира в компютър и не ти се налага да излизаш с камери, и да снимаш насред улиците на Ел Ей. Но истината е, че създаването на красива, качествена анимация е много дълъг и изтощителен за целия екип процес. Работата по “Весели крачета 2” бе в пъти по-тежка от работата по първия филм – технологиите постоянно се усъвършенстват, но това не значи, че стават по-лесни.

Освен това, публиката днес има много по-големи изисквания, и от нас зависи да си свършим добре работата, и да не караме хората да съжаляват, че са похарчили парите си за филма ни. Смятам, че целия екип се справи много добре, и моето лично мнение е , че “Весели крачета 2” е много по-добър от оригинала.”

Warner Bros публикуваха в интернет нови официални снимки от “Весели крачета 2”.

Сценарият на триизмерната анимация е дело на Пол Ливингстън (“Бейб”), Уорън Коулман (“Смахнатият професор”) и Гари Ек (“Гласът на вятъра”), а режисьора Джордж Милър също така и продуцира, заедно с Греъм Бърк (“Чарли и шоколадовата фабрика”) и Брус Бърман (“Тренировъчен ден”).

Отделеният от студиото Warner Bros бюджет за направата на “Весели крачета 2” се равнява на 130 милиона долара, a филма ще бъде напълно завършен до две седмици.

Световната и българската премиера на анимационната продукция ще се състои на 18-ти ноември, тази година.

Warner Bros публикуваха в интернет нови официални снимки от “Весели крачета 2”.

Warner Bros публикуваха в интернет нови официални снимки от “Весели крачета 2”.

Warner Bros публикуваха в интернет нови официални снимки от “Весели крачета 2”.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg