Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нова информация за продължението на хита с Брус Уилис, “БСП - Бесни Страшни Пенсии”

Нова информация за продължението на хита с Брус Уилис, “БСП - Бесни Страшни Пенсии”
След месеци изпълнени със спекулации и слухове, от независимата компания Summit Entertainment потвърдиха в средата на миналата година, че криминалната екшън-комедия “БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще се сдобие с продължение.
Cinefish.bg

Филми
Нова информация за продължението на хита с Брус Уилис, “БСП - Бесни Страшни Пенсии”

20.02.2012, 10:44  |   Видяна: 1773  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

След месеци изпълнени със спекулации и слухове, от независимата компания Summit Entertainment потвърдиха в средата на миналата година, че криминалната екшън-комедия “БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще се сдобие с продължение. Намерението на продуцентите бе да бъде привлечен отново същия актьорски състав, включващ Брус Уилис, Джон Малкович, Мери-Луис Паркър и Хелън Мирън, а на режисьорския стол да седне за втори път Робърт Швентке.

В момента, единственото което се знае за втората част е че действието й ще бъде ситуирано в Европа, а сюжета ще се фокусира не само върху преживяванията на главния герой Франк Моузес, но и върху няколко нови персонажи, за които обаче все още не се разкриват никакви детайли. Очакванията бяха, че всеки герой, който не е бил убит в оригинала, ще се завърне за бъдещата лента, но в продължение на няколко месеца нямаше информация относно това кои актьори са потвърдили намерението си да участват.Но сега, повече от половин година след като бе разкрито че ще бъде направен “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”, стана ясно, че звездата от първата част, Брус Уилис, със сигурност ще се превъплъти за втори път в ролята на Франк Моузес. Уилис вече провежда разговори с продуцентите, и въпреки натоварения си график, актьора ще успее да вземе участие в продукцията. Все още не е ясно дали се водят преговори с Джон Малкович, Мери-Луис Паркър и Хелън Мирън, но според първоначалните слухове, и тримата актьори неофициално са дали съгласието си за участие в продължението.

Освен информацията за Брус Уилис бе разкрито, и че “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2” се е сдобил с нов режисьор. Смяташе се, че създателя на оригинала, Робърт Швентке, ще се завърне със сигурност на режисьорския стол, но от variety.com съобщават, че той е бил заменен от носителя на “Оскар” Дийн Парисо, известен най-вече с работата си по филмите “Купон с Дик и Джейн” и “Галактическо приключение”. Не се изтъкват причини за смяната на режисьорите, но според непотвърдена информация от Summit Entertainment, Швентке е отказал да режисира продължението, тъй като ще бъде прекалено зает с довършителната работа по най-новия си филм “R.I.P.D.”, чиято световна премиера бе отложена за 2013-та година.

Сценаристите на оригиналния “БСП - Бесни Страшни Пенсии”, Ерик Хобер и Джон Хобер вече потвърдиха, че работят и по сюжета на продължението, а по думите на продуцента Лоренцо ди Бонавентура (“Мъж на ръба”), във филма ще бъдат представени поне два нови персонажа.

Снимките на лентата се очакват да стартират през есента на тази година в щата Калифорния, а освен режисьор, Дийн Парисо ще бъде и изпълнителен продуцент. В следващите три месеца ще стане ясно и кои актьори от първата част ще си партнират отново с Брус Уилис в продължението.

Световната премиера на “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2” е насрочена за 2-ри август, следващата година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg