Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Никълъс Кейдж бяга от Ада в триизмерния екшън-трилър “Drive Angry 3D”

Никълъс Кейдж бяга от Ада в триизмерния екшън-трилър “Drive Angry 3D”
Сюжетът на “Drive Angry 3D” се фокусира върху героя на Кейдж, Милтън, който след множество опити успява да избяга от Ада, а целта му е една – да отмъсти за убийството на дъщеря си.
Cinefish.bg

Филми
Никълъс Кейдж бяга от Ада в триизмерния екшън-трилър “Drive Angry 3D”

19.11.2010, 16:01  |   Видяна: 6401  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

“Винаги съм изпитвал дълбок интерес към всичко свързано с Ада, Рая и цялата концепция за доброто и злото. Това е и една от причините поради, които приех да участвам в “Drive Angry”", заяви наскоро носителя на “Оскар” Никълъс Кейдж.

В продукцията на Summit Entertainment, Кейдж изпълнява ролята на Милтън – мъж, извършил множество престъпления, заради които е попаднал в Ада. Филмът на режисьора Патрик Лусиер (“Кървавият Свети Валентин”) е една от малкото ленти заснети с революционните триизмерни камери, първо използвани от Джеймс Камерън в миналогодишния научнофантастичен хит “Аватар”.Партньори на Никълъс Кейдж в това приключение ще бъдат Уилям Фихтнър (“Армагедон”), Амбър Хард (“Никога не се предавай”), Дейвид Морс (“Зеленият път”), Били Бърк (“Здрач”) и Прюит Тейлър Винс (“Самоличност”).

Сюжетът на “Drive Angry 3D” се фокусира върху героя на Кейдж, Милтън, който след множество опити успява да избяга от Ада, а целта му е една –  да отмъсти за убийството на дъщеря си. Това което той не знае е, че новороденото дете на дъщеря му е отвлечено от вманиачени сектанти, които не само са отговорни за смъртта на момичето, но и се готвят да пренесат в жертва нейното бебе.

Разполагащ само с три дни, Милтън ще трябва да се изправи не само срещу сектата и нейния лидер Джона Кинг (Били Бърк), но и срещу друг, още по-смъртоносен противник – изпратения от Дявола убиец, носещ името “Счетоводителя” (Уилям Фихтнър).

Кейдж: “Харесвам напрежението и адреналина, които присъстват в този филм. Няма никакъв компромис и веднъж влязъл в киносалона, човек няма да може да отклони очи от екрана. Аз, като зрител, обожавам такива филми.”

“Drive Angry 3D” е копродукция между независимите компании Summit Entertainment, Nu Image Films и Millennium Films. Сценарият е на Тод Фармър и Патрик Лусиер, а продуценти са Майкъл Де Лука, Ави Лърнър и Рене Бесон.

Българската премиера на триизмерния екшън ще бъде на 4 март 2011 година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

5 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
wrwr Неутрално
1 26.12.2010, 10:33
Оценка: -1
1 гласа

Ще бъбде якоооо филмчеееее йеееееееаааааааа........................ ........................................ ........................................ ........................................ ........................................ ..............(thumbup )(th umbup)(thumbu p)(t humbup)(thumb up)( thumbup)

 
 
 
ispanetza Весело
2 28.11.2010, 03:32
Оценка: 1
1 гласа

Къде ли не снима вече Ники...

 
 
 
behwolf
1 28.11.2010, 03:42
Оценка: 0
0 гласа

Отговор:навсякъде

 
 
 
behwolf Неутрално
3 22.11.2010, 09:05
Оценка: 0
0 гласа

ще бъде повече от интерестно,да идва по бързо

 
 
 
ATN27 Неутрално
4 20.11.2010, 04:48
Оценка: 0
0 гласа

изглежда интересен

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg