Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Музикална петорка в „Черешката на тортата”

Музикална петорка в „Черешката на тортата”
Музикална петорка в „Черешката на тортата”
Cinefish.bg

Тв новини
Музикална петорка в „Черешката на тортата”

10.05.2012, 18:04  |   Видяна: 3020  |   Press Release  |   ТВ

Екзотика и традиционализъм, разходка до Родопите и изненада от Перник – всички те ще бъдат обединени под общия знаменател на музиката и ще допринесат за изключително впечатляваща седмица в „Черешката на тортата”.

Черешката на тортатаОт 14-и до 18-и май на масата ще седне истинска музикална петорка – Лилана, Явор от Gravity Co, Васил Петров, Маргарита Хранова и Наско от БТР. Седмицата ще открие Лилана, която ще посрещне гостите си с меню, приготвено единствено от „национални” продукти като сьомга, авокадо и маскарпоне. Ястията й ще се получат доста сполучливо и всички ще останат доволни с изключение на един. Дали заради изненадата, или заради храната, Явор ще даде оценка само с една ръка.

Черешката на тортатаКак обаче ще се справи самият той с домакинството, ще стане ясно във вторник, когато в кухнята ще влезе именно вокалистът на Gravity Co. Той ще покаже какво е научил в готварския техникум и ще шашне компанията с пиле с боровинки, уелингтън и специален десерт. За финал, от гостите ще станат страшни скици.

Истинско чудо ще се случи в сряда, когато Васил Петров ще смени имиджа и ще отведе зрителите в Родопите. Той ще приготви само национални ястия и ще вдигне летвата доста високо. Черешката на тортата обаче ще бъде изненадата му – най-българската певица Валя Балканска. Всички ще останат доволни, ще преядат и дори ще си поплачат.

Черешката на тортатаВ четвъртък в кухнята ще влезе Маргарита Хранова. Зрителите ще разберат с какви гозби е отгледала своите мъже – съпруг, двама сина и внуци, а гостите ще се почувстват наистина като у дома си. Накрая изненадата ще остави в захлас не само тях, но и съседите.
Финал на седмицата ще постави Наско от БТР. Именно той ще бъде причината за първи път „Черешката на тортата” да присъства на снимачната площадка на новия клип на групата. В кухнята ще се справи завидно добре и ще комбинира аспержи, заек и специална изненада от Перник.

„Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg