Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Музикален следобед по женски с Лилана, Анелия и Преслава в „Съпругите”

Музикален следобед по женски с Лилана, Анелия и Преслава в „Съпругите”
Музикален следобед по женски с Лилана, Анелия и Преслава в „Съпругите”
Cinefish.bg

Тв новини
Музикален следобед по женски с Лилана, Анелия и Преслава в „Съпругите”

11.05.2012, 15:47  |   Видяна: 1724  |   Press Release  |   ТВ

Разнообразни и любопитни теми са подготвили водещите на „Почивна станция”,  с които ще събудят зрителите тази събота, 12 май. Денят ще започне с вкусна закуска, приготвена от телевизионната водеща Надя, последвана от участието на талантливия маг Астор. Заедно с Нана, той ще обсъди плешивите мъже и тяхната наклонност да възприемат липсата на коса за комплекс или чар.

Стефан Щерев, Ирина Сарачинова, Витомир Саръиванов, Яна Грудева Почивна станцияВ своето ефирно време, Стефан ще засегне темата за зловеща нова магия, а негови гости ще бъдат водещата Светослава Тадаръкова, гледачката Ваня Василева и ясновидецът Михаил Наков. Съботното издание на предаването ще завърши с пряко включване от село Орешак. Зрителите ще могат да видят всички български занаяти, събрани в една изложбена палата с над 40 годишна история.

В неделя „Почивна станция” ще стартира с Кристина Патрашкова и приготвена от нея закуска. Музикантът Данчо Караджов, певицата Кали и психоложката Даниела Серданова ще обсъдят как се отразява раждането на дете върху страстта в една връзка. По темата „Кое е по-добре, криза в Гърция или България в преход” ще говорят диетологът Ипократис, бизнесменът Томас Лафчис и журналистът Иван Гарелов. На живо от село Ресилово, зрителите на Нова ТВ също ще имат възможност да разберат какви са разсъжденията на Сашка Васева по случая с братя Галеви. Как един заем от 200 лева успява да превърне две приятелки в смъртни врагове ще стане ясно в рубриката „Съдебен спор”.

Истински следобед по женски ще има в „Съпругите”, където гости на Жени и Мая ще бъдат певиците Лилана, Анелия и Преслава, създателката на холистични бижута Розалия Тинкова и кондинационният треньор Милко Георгиев.

Финал в неделя поставят „Последно 10” и водещите Стефан и Яна. Те ще ни предложат любопитна класация от десет модни кражби, като гост в студиото ще бъде дизайнерката Антония Йорданова.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg