Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Артисти »

Мила Кунис - Артист

Артист - Мила Кунис, Mila Kunis
През 1995-та дебютира в киното като Мелинда в „Make a Wish, Molly” (1995)

Гласувай за актьора:
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
0
Гласувай:
Среден резултат: 0/100

Мила Кунис - Артист

Mila Kunis
ЗА АКТЬОРА ГАЛЕРИЯ ФИЛМОГРАФИЯ МНЕНИЕ
01.04.2020  |   синефиш.бгМилена Марковна Кунис е родена на 14 август 1983 г. в Киев, Украйна, СССР. Семейството й емигрира в Лос Анжелис през 1990 г.. Баща й Марк е инжeнер, майка й Елвира е учителка по физика, а брат й Майк е биохимик. Когато става на девет години, баща й я записва на курс по актьорко майстроство. Веднъж, след един урок, Мила среща своя мениджър Сюзън Къртис в студиата на Бевърли Хилс. Учи английски докато гледа "The New Price Is Right" (1972).

Помогнало й е това, че „Боб Баркър говореше достатъчно бавно, за да го разбирам”. През 1995-та дебютира в киното като Мелинда в „Make a Wish, Molly” (1995). По същото време се снима в сериала „Спасители на плажа”. През 1998 (когато е на 14) печели роля в "That '70s Show", въпреки че не отговаря на изискването да има навършени 18 години. Тя казала, че ще навърши 18, но не уточнила коя година. Лора Перон, която участва с нея в сериала я нарича „хъски”, защото очите й са с различен цвят.

През 1998-ма се снима и в телевизионния „Джия”, където играе малката Джия, а в голямата се превръща Анджелина Джоли. Любимият й филм е „Мръсни танци” (1987) с Патрик Суейзи и Дженифър Грей. Завършва училище през 2001. На следващата година стават гаджета с Маколи Кълкин, в момента двамата са сгодени. Първата си главна роля получава през 2004 г. в „Tony N' Tina's Wedding”. През 2007 г. се снима в „After Sex” с Джейн Сиймур и Зоуи Салдана, а на следващата заедно с Кристън Бел участват в „Прелъстен и изоставен”.

През 2008 –ма за първи път държи оръжие на снимачната площадка на „Max Payne”, в който партнира на Марк Уолбърг и сънародничката си Олга Куриленко. През изминалата година дава гласа си в сериала "Robot Chicken", а по-късно участва и в "Extract" (2009) с Джейсън Бейтман. След „Книгата на Илай” ще я чакаме в „Луда нощ”.

Споделете:
ПОСЛЕДНИ МАТЕРИАЛИ ЗА АРТИСТА  
 
Избери Aртисти  
Всички артисти (А-Я)   Всички артисти (А-Я)
А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   Й   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Щ   Ь   Ю   Я
Всички артисти (А-Z)
A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z
Артисти с най-висок рейтинг  
Юли
1. Дани Лърнър
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
Последно добавени артисти  
 
Cinefish.bg Cinefish.bg