Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Марк Уолбърг и Уил Фарел отново заедно в нов комедиен филм

Марк Уолбърг и Уил Фарел отново заедно в нов комедиен филм
Марк Уолбърг и Уил Фарел отново заедно в нов комедиен филм
Cinefish.bg

Филми
Марк Уолбърг и Уил Фарел отново заедно в нов комедиен филм

05.06.2014, 09:50  |   Видяна: 3024  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Полицейската екшън-комедия “Ченгета в резерв” се нареди сред най-изненадващите хитове на 2010-та година. Лентата с Марк Уолбърг и Уил Фарел донесе на създателите си приходи в световен мащаб от близо 200 милиона долара и от студиото Сони Пикчърс вече обявиха, че планират да направят продължение. Но преди да се насочат към втората част Уолбърг и Фарел ще се появят заедно в подготвяния от няколко години комедиен проект "Домът на татко" ("Daddy's Home").

Ченгета в резервВ
продължение на няколко месеца се смяташе, че екранен партньор на Фарел ще бъде Винс Вон, но малко по-рано днес от компанията Парамаунт Пикчърс обявиха, че мястото на Вон ще бъде заето от Марк Уолбърг.

Сценарият на "Домът на татко" е вече завършен, а очакванията са, че старта на снимките ще бъде даден през есента на тази година. Все още не се знае кои актьори ще партнират на Марк Уолбърг и Уил Фарел, но за сметка на това от Парамаунт Пикчърс разкриха, че режисурата на комедията е била поверена на дуото Шон Андърс и Джон Морис (чиито най-известни филми до момента са "Браво, момчето ми! и продължението на "Шефове гадняри").

Сюжетът на "Домът на татко" ще се фокусира върху добродушен началник в радиостанция (Уил Фарел), който прави всичко възможно за да се хареса на двете си доведени деца. Ситуацията обаче се усложнява когато на сцената се появява истинския баща на децата (Марк Уолбърг), който се отличава с невъздържания си характер и скандално поведение.

Режисьорът на “Ченгета в резерв” Адам Маккей е написал сценария на "Дома на татко", в партньорство с Брайън Бърнс (сериала “Антураж”) и Итън Коен (“Мъже в черно 3”). Кастингите за останалите роли ще започнат след няколко седмици, а снимките се очакват да протекат основно в щата Калифорния.

Ако всичко протече по план "Домът на татко" ще тръгне по кината през втората половина на 2015-та година.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg