Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Лиам Нийсън в първи трейлър на екшъна „Honest Thief“

Лиам Нийсън в първи трейлър на екшъна „Honest Thief“
Cinefish.bg

Филми
Лиам Нийсън в първи трейлър на екшъна „Honest Thief“

31.07.2020, 08:18  |   Видяна: 1586  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Open Road разпространиха първия трейлър на новия екшън „Honest Thief“, в който главната роля изпълнява Лиам Нийсън. Звездата от „Твърде лично“ за пореден път ще ни докаже, че подобен род филми са идеални за него.

Нийсън е в ролята на обирджията на банки Том Картър, който наскоро е откраднал 9 милиона долара. За късмет обаче той се влюбва и решава да се опита да изчисти името си и съответно да се оттегли от престъпния бизнес. Лесно е да го решиш, но е трудно да осъществиш подобни нещо, ако си на негово място.

Още повече, че по петите му са две корумпирани ченгета на ФБР (в ролите са Антъни Ремос и Джей Кортни), които успяват да го измамят. Сега Том се вижда принуден да си припомни старите навици, ако иска да остане жив.


Лиам Нийсън в първи трейлър на екшъна „Honest Thief“

Марк Уилямс, един от създателите на сериала „Озарк“, е сценарист и режисьор на новия екшън. Той впечатлява и с поддържащ актьорски състав, в който освен звездата от „Хамилтън“ и друг очакван мюзикъл „Във висините“ Ремос и Кортни („Умирай трудно: Денят настъпи“), участват още Кейт Уолш, Робърт Патрик, Джефри Донован и още една звезда от „Хамилтън“ – Жасмин Сефас Джоунс.

Продуценти на „Honest Thief“ са Уилямс, Майлс Нестъл, Тай Дънкан, Крейг Чапмън и Йохан Луп. Премиерата очакваме на 9 октомври.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg