Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Лекс Лутър се разкрива пред сп. „Форчън”

Лекс Лутър се разкрива пред сп. „Форчън”
Лекс Лутър се разкрива пред сп. „Форчън”
Cinefish.bg

Филми
Лекс Лутър се разкрива пред сп. „Форчън”

06.10.2015, 16:46  |   Видяна: 791  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Президентът на ЛексКопр – Лекс Лутър, даде интервю за сп. „Форчън” във връзка с „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”. 31-годишният бизнесмен е описан от журналиста като „вундеркинд, който е трансформирал застаряващ динозавър от петролната и тежка индустрия в технически иновативна компания.”

„Татко кръщава компанията на свое име 10 години преди да се появя в живота му – споделя Лутър пред списанието. – Но инвеститорите харесват идеята, че любящият баща строи империя, която да остави за скъпоценния си син. Какъвто и да е бил, едно е сигурно – беше добър бизнесмен.”

Що се отнася до съперничеството на ЛексКорп с Уейн Ентърпрайзис и Корд Индъстрис и желанието на ЛексКорп да развива военни технологии, той коментира: „Това е необходимост. Живеем в най-страшната ера от цялата човешка история.

Статистически погледнато е почти сигурно, че скоро ще ни сполети криза, която ще промени света веднъж завинаги. Трябва да сме готови да се защитим. Но това не е съперничество между компании. А и аз не съм милиардер-плейбой като някои от останалите в тази индустрия.”
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg