Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кога тръгва по кината втората част на “Лабиринтът: Невъзможно бягство”?

Кога тръгва по кината втората част на “Лабиринтът: Невъзможно бягство”?
Кога тръгва по кината втората част на “Лабиринтът: Невъзможно бягство”?
Cinefish.bg

Филми
Кога тръгва по кината втората част на “Лабиринтът: Невъзможно бягство”?

23.09.2014, 11:26  |   Видяна: 4252  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Само преди няколко дни по българските и световни киноекрани се завъртя приключенската фантастика “Лабиринтът: Невъзможно бягство”, чиито сценарий е вдъхновен от публикуваната през 2009-та година едноименна книга. За изминалите пет дни от премиерата младежката лента е натрупала близо 100 милиона долара от кинопрожекциите си по света и напълно очаквано от студиото 20th Century Fox дадоха зелена светлина за направата на продължение.

Кога тръгва по кината втората част на “Лабиринтът: Невъзможно бягство”?Първата информация за разработвания “Лабиринтът 2” се появи през лятото на тази година когато на фестивала “Комик-кон” бяха разкрити ранни концептуални рисунки от продукцията. Режисьорът на първия филм Уес Бол потвърди, че ще работи и по продължението, а актьора Дилън О’Брайън (“Teen Wolf”) ще се превъплъти отново в главната мъжка роля на Томас.

Сценарият на втората част вече се пише и за основно вдъхновение служи втората книга от литературната поредица “Лабиринтът”, чието заглавие е “The Scorch Trials”. Снимките се очакват да стартират до няколко месеца, а от 20th Century Fox вече разкриха и кога ще се състои световната премиера на лентата.

Малко по-рано днес официален източник от студиото оповести, че продължението (озаглавено “The Maze Runner Chapter II: The Scorch Trials”) ще се завърти по кината през месец септември, 2015-та година.

Все още не е потвърдено, но имайки предвид доброто бокс офис представяне на “Лабиринтът: Невъзможно бягство” (и вече започналата работа по продължението) очакванията са, че от 20th Century Fox ще пренесат на големия екран и третата част от литературната поредица - “The Death Cure”.

За продължението ще бъдат похарчени около 50 милиона долара, а към Дилън О’Брайън ще се присъединят отново актьорите Уил Поултър (“Сем. Милър”) и Ки Хонг Лий (“Новото момиче”). Повече детайли за продукцията и нейния екип ще бъдат разкрити в следващите няколко месеца.

Световната премиера на “The Scorch Trials” ще се състои на 18-ти септември, 2015-та година.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg