Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Киното в Сити Център София отново отваря врати

Киното в Сити Център София отново отваря врати
Cinefish.bg

Теми
Киното в Сити Център София отново отваря врати

30.01.2013, 15:21  |   Видяна: 3730  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Индийска компания ще стопанисва кино салоните в първия български мол. Откриването се предвижда за средата на юни тази година.

Добра новина за българските киномани има мениджмънта на Сити Център София. Киното, което множество фенове очакваха с нетърпение, съвсем скоро отново ще отвори врати.

Киното в Сити Център София отново отваря врати

Индийската фирма Cine Grand Pvt. Ltd. е новият кино оператор.  Компанията с централен офис в Мумбай, е създадена през 2010 г. Екипът й се състои от професионалисти, които повече от шест десетилетия развиват развлекателната индустрия в страната си, а в момента управляват над 1500 киносалона. Другите търговски обекти на марката са Grand Cinemas и My Cinemas.

Новото кино в мола на бул. Арсеналски ще се казва „Сине Гранд“. Към момента обновяването на залите тече с пълна сила. Значителни промени на помещението ще го трансформират в луксозно и модерно пространство, където гледането на филми ще бъде своеобразно преживяване.

 „Искаме да се превърнем в любимата дестинация за забавления в България – казва г-н Амитаб Вардхан, който е генерален директор на Cine Grand – Част от фирмената ни политика е да предлагаме много повече, отколкото очакват посетителите ни. Постигаме това чрез модерни и луксозни кино зали, отлично обслужване и, разбира се, най-добрите филми от европейското кино, Холивуд и Боливуд“, допълни той.

Киното в Сити Център София отново отваря врати

Това е повече от добра новина не само за киноманите, но и за всички, които предпочитат да се забавляват в центъра на столицата.

„За нас е удоволствие да приветстваме „Сине Гранд“, – коментира г-н Пол Маскаро, Кънтри мениджър на AIG/Lincoln, компанията, която управлява Сити Център София. – Нашият търговски център е разположен в самото сърце на София и съм убеден, че клиентите ни ще се зарадват да имат отново кино наблизо. Сигурен съм, че благодарение на удобния достъп до CCS – чрез метро, трамвай, автобус, пеша и с автомобил – още повече посетители ще имат възможност да се насладят на нестандартните предложения на „Сине Гранд“. Имаме много планове и очакваме позитивни резултати.“
Пълният капацитет на киното в Сити центъра е 1 200  места, разположени на площ от 2 500 кв. м. Ще има собствено „суперспециално кафене“ обещават мениджърите, както и лоби с уникален дизайн. Шестте амфитеатрални зали ще имат нови HD екрани от стена до стена. Звуковото оборудване ще бъде заменено с абсолютно нова high-quality digital sound система. Новото кино ще има единствена по рода си VIP лаунч зона. Тя  ще е обособена пред новия VIP салон, в който настоящите седалки ще бъдат заменени с огромни луксозни кресла.

За откриването на киното ще бъде организирано специално парти с червен килим, на което ще присъстват филмови звезди и други знаменитости, които към момента се пазят в строга тайна.

Киното в Сити Център София отново отваря врати

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg