Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кевин Спейси на нов кадър от „Всички пари на света“

Кевин Спейси на нов кадър от „Всички пари на света“
All the Money in the World
Cinefish.bg

Филми
Кевин Спейси на нов кадър от „Всички пари на света“

24.10.2017, 09:06  |   Видяна: 2281  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Кевин Спейси се появи на нов кадър от детективския трилър на Ридли Скот „Всички пари на света“ (All the Money in the World). Актьорът се превъплъщава в образа на нефтения магнат Пол Гети, който отказва да заплати откуп за своя внук, на стойтост 17 млн. долара.

През 1973 г. внукът на нефтения магнат Джон Пол Гети (и до ден днешен един от най-богатите хора в света), Пол гети III, е похитен от италиански ляворадикали, които искат за него откуп, в размер а 17 млн. долара. Неотстъпчивия милиардер решително отказва да плати, а тогава похитителите му изпращат отрязаното ухо на внука му, след което Гети все пак плаща, но 3 млн.

В това време Пол Гети III е намерен в южна Италия, но не успява да се справи с психологическата травма и се пристрастява към наркотици. Момчето в последствие също става баща, неговият син Балтазар Гети, избира актьорската кариера и изиграва главната роля в трилъра „Изгубената магистрала“ на Дейвид Линч.

Сценарият е дело на Дейвид Скарп, а главната женска роля е поверена на Мишел Уилямс. Марк Уолбърг е в ролята на бившия агент от ФБР Флечър Чейс.

Българската премиера е насрочена за 05 януари 2018 г.

Кевин Спейси на нов кадър от „Всички пари на света“

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg