Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Катрин Зита-Джоунс ще партнира на Брус Уилис и Хелън Мирън във втората част на “БСП - Бесни Страшни Пенсии”

Катрин Зита-Джоунс ще партнира на Брус Уилис и Хелън Мирън във втората част на “БСП - Бесни Страшни Пенсии”
Катрин Зита-Джоунс ще партнира на Брус Уилис и Хелън Мирън във втората част на “БСП - Бесни Страшни Пенсии”
Cinefish.bg

Артисти
Катрин Зита-Джоунс ще партнира на Брус Уилис и Хелън Мирън във втората част на “БСП - Бесни Страшни Пенсии”

11.05.2012, 10:44  |   Видяна: 3883  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Преди близо една година беше разкрито, че изненадващия хит “БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще се сдобие с директно продължение, чиято световна премиера ще се състои в началото на месец август, 2013-та. Брус Уилис даде съгласието си да се завърне за втори път в ролята на пенсионирания агент на ЦРУ Франк Моузес, но режисьора Робърт Швентке се насочи към други филмови проекти и от компанията Съмит Ентъртейнмънт го замениха с носителя на “Оскар” Дийн Парисо, чиито най-известен филм до момента е комедията с Джим Кери, “Купон с Дик и Джейн”.

Хелън Мирън в БСП - Бесни Страшни Пенсии 2Надеждите бяха, че партньорите на Брус Уилис от оригиналния филм, Хелън Мирън, Джон Малкович и Мери-Луис Паркър, също ще подпишат договори за участие във втората част, но в продължение на няколко месеца нямаше конкретно потвърждение от студиото.

Преди няколко часа обаче, от Съмит Ентъртейнмънт публикуваха в интернет изявление, в което оповестиха, че Мирън, Малкович и Паркър също ще се завърнат за продължението, и отново ще се превъплътят в ролите на Виктория, Марвин Богс и Сара Рос.

Катрин Зита-Джоунс в БСП - Бесни Страшни Пенсии 2Освен тази информация, от студиото разкриха, че към актьорския състав на “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2” се е присъединила и друга голяма холивудска звезда - носителката на “Оскар” Катрин Зита-Джоунс. Все още не се разкрива каква ще бъде ролята на Джоунс, но според първоначалните (и непотвърдени) слухове тя ще изиграе един от отрицателните персонажи в лентата.
Любопитно е да се отбележи, че предстоящото продължение ще бъде втори общ проект на Катрин Зита-Джоунс и Брус Уилис (ако не се брои “Бандата на Оушън 2”, в който Уилис играе себе си),  след тазгодишния хазартен филм на Стивън Фриърс, “Lay the Favorite”.

Детайли относно сюжета на “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2” все още не се разкриват и за момента единственото което се знае е, че този път главните “пенсионирани” герои ще се насочат към Европа където ще се изправят срещу група от ловки и изобретателни престъпници. По думите на продуцента Лоренцо ди Бонавентура (“Трансформърс: Тъмната страна на Луната”), филма ще бъде “по-мащабен и напрегнат от първия” и отново ще комбинира комедийни елементи с шпионски екшън и преследвания.

Брус Уилис в БСП - Бесни Страшни Пенсии 2Заедно с новината за Катрин Зита-Джоунс, от Съмит Ентъртейнмънт разкриха, че в “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2” ще участва и южнокорейския актьор Лий Байънг Хън за когото това ще бъде трети игрален филм, след “G.I. Joe: Изгревът на Кобра” и “G.I. Joe: Ответен удар”, чиито продуцент ще бъде Лоренцо ди Бонавентура. Сценаристите на първата част, Ерик Хобер и Джон Хобер, бяха привлечени да напишат сценария и на продължението, а освен че ще режисира, Дийн Парисо ще бъде и един от изпълнителните продуценти на филма.

“БСП - Бесни Страшни Пенсии 2” ще разполага с бюджет от около 70 милиона долара, а снимките ще започнат малко по-късно тази година в щата Калифорния.

Световната премиера на шпионския комедиен екшън ще се състои на 2-ри август, следващата година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg