Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми  акво да очакваме от четвъртата част на У»грата на играчкитеФ?

 акво да очакваме от четвъртата част на У»грата на играчкитеФ?
 акво да очакваме от четвъртата част на У»грата на играчкитеФ?
Cinefish.bg

‘илми
 акво да очакваме от четвъртата част на У»грата на играчкитеФ?

09.03.2015, 09:44  |   ¬ид€на: 1609  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ
¬ кра€ на изминалата 2014-та година от началството на студиото ”олт ƒисни оповестиха официално, че хитовата поредица “»грата на играчките” ще бъде продължена с още един пълнометражен анимационен филм. –аботата по сценари€ на четвъртата част протича в момента и световната премиера вече е насрочена за летни€ сезон на 2017-та година.

—ъздател€т на първите две части от франчайза ƒжон Ћаситър пое режисурата и на “»грата на играчките 4”, а “ом ’анкс и “им јлън отново ще дадат гласовете си на двамата главни персонажи ”ди и Ѕъз.

 акто може да се очаква от ƒисни не разкриват детайлна информаци€ за сюжета и първоначално единственото, което бе съобщено е, че филма “ще отвори нова глава” и ще разшири вселената на ”ди и Ѕъз.

Ќо сега сами€ президент на ƒисни ƒжим ћорис разкри нови детайли и поговори накратко за това какво могат да очакват зрителите от “»грата на играчките 4”.

≈то какво за€ви ћорис пред Disney Latino:

“„етвъртата част не е директно продължение. “рети€т филм завърши по чудесен начин и бе добър край на трилоги€та. Ќо нови€т филм не е част от тази трилоги€. »стори€та е напълно отделна и все още не знам дали т€ ще бъде разширена с други продължени€. ¬същност става дума за любовна истори€. “»грата на играчките 4” ще бъде романтична комеди€. Ќ€ма да се отдел€ много време върху отношени€та между децата и главните герои и н€ма да има гол€ма връзка между финала на третата част и новата истори€. ѕодходът този път е малко по-различен и мисл€, че филма ще бъде много добър.”

ѕо сценари€ на “»грата на играчките 4” работ€т ”ил ћаккормак (“—елест и ƒжеси завинаги”) и актрисата –ашида ƒжоунс (“—катавки”), а бюджета за филма и рекламата ще надвишава сумата от 200-милиона долара.

—ъщо както сво€ предшественик четвърти€ “»грата на играчките” ще се разпростран€ва в триизмерен и IMAX формат.

—ветовната премиера на анимационната лента е насрочена за 16-ти юни, 2017-та година.


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg