Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми »спански€т режисьор ѕедро ƒел —анто пристига във ¬арна за ''Ћюбовта е лудост''

»спански€т режисьор ѕедро ƒел —анто пристига във ¬арна за ''Ћюбовта е лудост''
Cinefish.bg

‘илми
»спански€т режисьор ѕедро ƒел —анто пристига във ¬арна за ''Ћюбовта е лудост''

23.08.2016, 19:34  |   ¬ид€на: 1283  |   Press Release  |   ‘»Ћћ
ѕедро ƒел —анто пристига на 25 август по покана на Ѕългари€ ‘илм ¬ижън, за да представи лично сво€та комеди€ „ћацки параноички“. »звестен като моден фотограф ѕедро ƒел —анто прави сво€ режисьорски дебют с тази фешън комеди€.

ѕедро ƒел —анто е основател на „≈л √ато ѕерса ‘илмс”, чийто късометражен филм печели дебютна първа награда за най-добър късометражен филм на ћеждународни€ ‘илмов ‘естивал за  ъсометражни ‘илми в  алифорни€ и ѕочетната награда на журито на ћеждународни€ ‘илмов ‘естивал за  ъсометражни ‘илми в Ќю ƒелхи. ѕедро ƒел —анто също печели Ќаградата на ѕубликата за редактиран ‘ормат на ‘естивала за късометражно арт кино в Ћос јнжелис. “ой е президент и главен изпълнителен директор на јдвокатското дружество за патенти и търговски марки ќфисина √арси€  абреризо.

»спански€т режисьор ѕедро ƒел —анто пристига във ¬арна за ''Ћюбовта е лудост''

“ой е европейски адвокат, патентен представител, регистриран в ≈вропейската патентна служба, ≈вропейски адвокат по “ърговските марки в —’¬ѕ (—лужба за хармонизаци€ на вътрешни€ пазар) и почетен професор на ќћ» (ќбщество за международни изследвани€). “ой служи като президент на ‘ондаци€ √арси€- абрерисо, първата испанската фондаци€, награждаваща испански изобретени€ в продължение на 40 години. ѕедро ƒел —анто е официални€ испански делегат на —алон за ћеждународни изобретени€ в ∆енева.

„ћацки параноички“ разказва истори€та на три испански момичета јна, ѕаула и ¬ероника. “е са очаровани от работата като модели и от вълнуващи€ живот, който тази работа предлага.  »зпълнени с амбиции да успе€т, те преминават през пълни€ комплект изкушени€, който съпровожда модни€ св€т - власт, любов, изнев€ра, дрога, секс, предателства. “рите мацки бързо откриват тъмната страна, скрита зад славата и бл€съка на прожекторите. ѕритиснати до ръба, те оцел€ват като се сблъскват с реалността и се научават да цен€т при€телството и семейството над съблазните и фалшиви€ бл€сък на модни€ св€т. «аедно те усп€ват да заблест€т в тъмните сенки на ћадрид в модната агенци€ „Ќова мода“.

јко сте харесали "ƒ€волът носи ѕрада" и "—ексът и града", със сигурност ще ви допадне и „ћацки параноички“!

‘илмът бе един от испанските кандидати за „ќскар“ за чуждоезичен филм, 2015 г..—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg