Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми "Хари Потър и даровете на смъртта - част 1" - с най-големи приходи

Хари Потър и даровете на смъртта - част 1 - с най-големи приходи
"Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1" е филмът от поредицата, който е събрал най-големи приходи от прожекции извън Северна Америка
Cinefish.bg

Филми
"Хари Потър и даровете на смъртта - част 1" - с най-големи приходи

14.03.2011, 10:39  |   Видяна: 4075  |   actualno.com  |   ФИЛМ

"Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1" е филмът от поредицата, който е събрал най-големи приходи от прожекции извън Северна Америка, съобщи Контактмюзик.

Седмият филм от поредицата за момчето с магьоснически способности изпревари "Хари Потър и философският камък", излязъл по екраните през 2001 г., и събра над 657 милиона долара приходи от прожекции извън Северна Америка. Постижението е страхотно, като се има предвид, че навлизаме в последния етап от това забележително пътуване, заявиха от "Уорнър брос".

"Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1" е филмът от поредицата, който е събрал най-големи приходи от прожекции извън Северна Америка

Успехът на поредицата направи звездите Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, които изпълняват ролите съответно на Хари Потър, Хърмаяни Грейнджър и Рон Уизли, едни от най-богатите млади знаменитости във Великобритания.

Миналата година бе оповестено, че Даниел Радклиф вероятно е спечелил 73 милиона долара от участието си в поредицата за Хари Потър, Ема Уотсън - 33 милиона долара, а Рупърт Гринт - 30 милиона.

Последният филм от поредицата - "Хари Потър и Даровете на смъртта, част 2", ще се появи по екраните на 15 юли. БТА

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg